Go to main content
Kjøttkaker med ovnsbakte småpoteter og kantarellstuing

Klassisk norsk husmannskost fra den norske bonden!

The current vote is 5 stars out of 5.
(2)
Kjottkaker-med-ovnsbakte-smapoteter-og-kantarellstuing
40 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Ha poteter og hvitløk delt på midten i en ildfast form. Ha over olje, salt og pepper. Stek i ovnen på 200 grader i ca. 35 min.

2 Stek sopp og kjøttkaker

Del opp kantareller og stek de gyldne i en stekepanne. Ha i litt fersk finhakket rosmarin. Hell over fløte og smak til med salt og pepper. La det småkoke i 5 minutter så det tykner litt. Stek Gilde kjøttkaker i litt smør i en stekepanne på middels temperatur, så de blir gjennomvarme.

3 Server

Server Kjøttkakene med kantarellstuing, poteter og rørte tyttebær. Topp gjerne med litt ekstra rosmarin.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Hmngspjqa7

Kjøttkaker 800g

NYT

Du trenger
Gilde kjøttkaker 1 pk
Små poteter 600 g
Hvitløksfedd 4 stk
Kantareller 200 g
Smør 20 g
Rosmarin 1 neve
Kremfløte 1 dl
Tyttebærsyltetøy 1,5 dl

Melkeprotein inkl laktose

Se flere oppskrifter

Karbonadesmorbrod no029745
Rating of this product is 5 out of 5.

Gilde Karbonadesandwich

Denne sandwichen blir det kamp om! Prøv Gilde-kokken Birger sin oppskrift!

Kjottpolse med pasta
Rating of this product is 5 out of 5.

Kjøttpølser med pasta

Kjøttpølser med pasta er en perfekt hverdagsmiddag som smaker godt, og er enkel og rask å lage!

Kjottkaker i brun saus
Rating of this product is 4.4 out of 5.

Kjøttkaker i brun saus med potet

Kjøttkaker i brun saus er en klassiker som nesten alle nordmenn har et varmt forhold til. Prøv denne tradisjonelle oppskriften fra den norske bonden!

Karbonadesmørbrød
Rating of this product is 4.67 out of 5.

Karbonadesmørbrød

Karbonadesmørbrød er en klassiker, enten det er snitter til selskaper eller bare en ekstra god lunsj. Prøv vår variant!

Karbonader-i-pitabrod

Karbonader i pitabrød

Karbonader i pitabrød er kanskje ikke det første man tenker på til middag, men vi lover at det er veldig godt og enkelt å lage!