Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Del rotgrønnsakene i biter. Del en hel hvitløk i to på midten, slik at feddene faller ut. Fordel rotgrønnsakene og hvitløksfeddene i en langpanne. Tilsett olje, sitronsaft, salt og pepper. Stek i ovnen på 200 grader i ca. 40 minutter. Rør om jevnlig.
2 Stek pølsene
Snitt pølsene og stek dem på middels varme i en stekepanne til de blir gylne og gjennomvarme. Forvell brekkbønnene og hell over kaldt vann så de blir sprø
3 server
Server pølsene med rotgrønnsaker, brekkbønner, timian og crème fraîche med irørt sennep
TIPS!
Tips! Strø timian eller en annen valgfri urt over retten før servering. Bytt gjerne ut vanlig sennep med dijonsennep for en kraftigere smak på dippen.
Kjøttpølse Original 1,2kg
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde Kjøttpølser | 1 pk | |
Søtpotet | 2 stk | |
Gulrøtter | 3 stk | |
Rødbeter | 2 stk | |
Rødløk | 1 stk | |
Hvitløksfedd | 2 stk | |
Brekkbønner | 1 pose | |
Crème fraîche | 1,5 boks | |
Sennep | 1 ss | |
Olivenolje | 4 ss | |
Sitron | 1,5 stk | |
Salt & Pepper |
Melkeprotein inkl laktose |
Sennep |
Se flere oppskrifter
Kjøttkaker i brun saus med potet
Kjøttkaker i brun saus er en klassiker som nesten alle nordmenn har et varmt forhold til. Prøv denne tradisjonelle oppskriften fra den norske bonden!
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…