Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Sett ovnen på 220 grader. Legg tomatene i en ildfast form. Grovhakk hvitløken og legg sammen med tomater og olibenolje. Ha over oregano. Salte og pepre etter ønske. Stek i ovnen i ca. 10-15 min til tomatene blir myke.
2 Kok pasta og stek pølsene
Kok pastaen som anvist på pakken, mens tomatene er i ovnen. Stek kjøttpølsene i litt smør mens pastaen koker opp.
3 Bland sammen og server
Bland til slutt sammen pasta, tomater og smuldret fetaost sammen. Server med kjøttpølser, salat og frisk basilikum
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Kjøttpølse Original 900g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde Kjøttpølser | 450 g | |
Pasta, tørr | 400 g | |
Cherrytomater | 250 g | |
Hvitløksfedd | 4 stk | |
Tørket oregano | 3 ts | |
Olivenolje | 2 ss | |
Salt & Pepper | ||
Fetaost | pakke | |
Salat | til servering | |
Basilikum |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Se også
Svenske kjøttboller med fløtesaus og potetmos
Svenske kjøttboller med fløtesaus og potetmos er en klassiker til middag! Lag kjøttbollene selv eller kjøp ferdige, svenske kjøttboller fra Gilde.
Kjøttkaker i brun saus med potet
Kjøttkaker i brun saus er en klassiker som nesten alle nordmenn har et varmt forhold til. Prøv denne tradisjonelle oppskriften fra den norske bonden!
Karbonadesmørbrød
Karbonadesmørbrød er en klassiker, enten det er snitter til selskaper eller bare en ekstra god lunsj. Prøv vår variant!