10 minutter
Middels
4 personer
Fremgangsmåte
1 Start med å dele opp avokado i tynne skiver og ha dem på knekkebrødet
2 Legg over "Familiens" minisalami
3 Topp med agurksalsa
Finhakk agurk og gressløk og ha det i en bolle. Tilsett olje salt og pepper.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Grovt knekkebrød | 4 stk | |
Gilde familiens salami minis | 12 skiver | |
Avokado | 1 - 2 stk | |
Agurksalsa | ||
Agurk | 1/3 stk | |
Finhakket gressløk | 1 neve | |
Olivenolje | 0,5 ss | |
Salt & Pepper |
Gluten |
Sennep |
Se flere oppskrifter
Varm salamibaguette med pesto og kalamata oliven
Varm baguette med salami og italienske smaker. Tar bare 20 minutter å lage.
Pizza siliana
Obs: Dersom du lager hjemmelaget deig tilsvarer tilberedningstid + heving av deigen ca. 3 timer totalt før pizzaen er klar til å spises.