Fremgangsmåte
1 Kok opp vann
Kokt grillpølse kan enten som navnet tilsier kokes, eller trekkes på samme måte som wienerpølser. Begynn med å koke opp vann i en stor kjele.
2 Ha oppi pølsene, enten i kokende eller varmt vann
Så fort vannet koker kan pølsene legges oppi, og kokes i ca. 10 minutter eller til de er gjennomvarme. Du kan også dra kjelen av platen først hvis du ønsker å trekke grillpølsene.
3 Server med ønsket tilbehør
Server pølsene i brød eller lompe. Toppes som regel med ketchup og sennep.
Se flere oppskrifter
Pølsegrateng
Pølsegrateng er en digg og enkel middag. Denne italienske varianten med pasta kommer barna til å elske!
Barnevennlig grillspyd med pølse og grønnsaker
Dette er en av favoritt pølse-oppskriftene til Desiree Andersen. Les hennes test av Gilde Go' & mager grillpølser.