Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Forbered ingrediensene: Paprika i terninger, løk i terninger, hvitløk finhakket, kjøttpølse i terninger og revet parmesan.
2 Lag gryten
Varm olje i en passe stor gryte på middels høy varme, stek paprika og løk til de begynner å bli myke. (6-8 min) Rør inn hvitløk, krydder, salt og pepper. Legg i middagspølse terninger og stek videre i noen minutter. Tilsett hakkede tomater, hvitvinseddik, buljong og pasta. Bland godt sammen. (Pastaen skal være dekket med væske, tilfør mer vann hvis nødvendig).
3 Kok opp
Kok opp, reduser varmen og sett på lokk. Sjekk hver femte minutt, rør lett og tilfør mer vann hvis nødvendig.
4 Rør inn fløte og parmesan
Når pastaen er ferdig kokt rører du inn parmesan og fløte. Sett gryten til side og la den hvile i noen minutter før du strør over hakket basilikum og gjerne mer parmesan.
5 Server
Server med hvitløksbrød.
Kjøttpølse Original 1,2kg
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde Kjøttpølser | 600 g | |
Olivenolje | 2 ss | |
Paprika | 1 stk | |
Gul løk | 1 stk | |
Hvitløksfedd | 3 stk | |
Fennikel | 1 ts (malt) | |
Røkt paprikapulver | 1 ts | |
Salt & Pepper | ||
Hvitvinseddik | 2 ss | |
Finhakkede tomater (boks) | 400 g | |
Kraft (ev. vann med buljongterninger) | 6 dl | |
Pasta, tørr | 300 g | |
Kremfløte | 2 dl | |
Parmesan (revet) | 40 g |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Middag med kjøttdeig
Trenger du inspirasjon til middager med kjøttdeig? Her finner du mange gode oppskrifter, enten det er til hverdags eller til lørdagskosen.
Helgrillet indrefilet av storfe
Helgrillet indrefilet er sommer på sitt beste! Å grille en hel indrefilet er heller ikke så vanskelig som du kanskje tror. Beregn 150-200 gram kjøtt per person.
Grillpølse med tyrkisk tilbehør
Prøv denne enkle pølseretten med tyrkisk tilbehør. Rask og god mat, når du heller vi følge med på kampen.
Grillpølse med fransk tilbehør
Prøv denne enkle pølseretten med ungarsk tilbehør til kampen. Rask og god mat, når du heller vi følge med på kampen.