Go to main content
Syltet rødløk

Å lage syltet rødløk går raskt og er veldig enkelt. Denne oppskriften er ferdig på tre enkle steg og passer til nesten all slags mat.

The current vote is 5 stars out of 5.
(3)
Å lage syltet rødløk er enkelt, her avbildet på en cheeseburger
15 minutter
Lett
10 personer

Fremgangsmåte

1 Skjær rødløk i skiver

Kutt 2 stk rødløk i tynne skiver. Gjerne med en mandolin.

2 Lag laken

Bland 1 ts sukker, 0,5 ts salt og 0,6 dl eplecidereddik i en kjele. Kok opp blandingen og sett kjelen til side.

3 Bland rødløk og laken sammen

Legg den oppkuttede rødløken i kjelen sammen med lake, og la det trekke minimum i ca. 20 minutter.

Syltet rødløk passer perfekt på en burger på grillen, eller på brødskiven sammen med pålegg. Rødløken holder seg ca. to uker i kjøleskapet.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Rødløk 2 stk
Eplecidereddik 0,5 dl
Hvitt sukker 1 ts
Salt 0,5 ts

Relevante oppskrifter med syltet rødløk

Umami burger
Rating of this product is 4.53 out of 5.

Saftig umami burger

Supersaftig umami burger med sjampinjong, taleggio, ruccola, syltet rødløk og urtemajones! Denne blir det kamp om!

Homestyle burger med fries
Rating of this product is 4.25 out of 5.

Homestyle burger med fries

Klassisk homestyle burger med bacon, brugerdressing, tomat, rødløk, salat og pommes frites. Nam!

Hjemmelaget hamburgerbrød
Rating of this product is 4.33 out of 5.

Fine hamburgerbrød

Oppskrift på hjemmelagde fine hamburgerbrød

Hamburger med blamuggost
Rating of this product is 4.33 out of 5.

Hamburger med blåmuggost

Burger med blåmuggost er digg! Bruk gjerne en sterk ost som for eksempel gorgonzola, fordi smaken avtar en del når osten blir varm.

Cheeseburger-med-bacon
Rating of this product is 5 out of 5.

Cheeseburger med bacon

Klassisk cheeseburger med bacon fra den norske bonden!