Fremgangsmåte
1 Varm opp crème fraîche og ost
Riv 50 gram ost. Varm opp crème fraîche i en kasserolle og ha i osten. Rør til osten smelter.
2 Tilsett mais og hvitløk
Hakk ett fedd hvitløk. Tilsett hvitløken og 300 gram mais i osteblandingen. Kjør alt glatt med stavmikser.
3 Smak til og server
Ssmak til med salt og pepper. La det avkjøles litt og pynt med finhakket grønn chili på toppen. Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Crème fraîche | 1 dl | |
Revet ost | 50 g | |
Hvitløksfedd | 1 stk | |
Maiskorn | 300 g | |
Salt & Pepper | ||
Grønn chili | 0,5 stk |
Melkeprotein inkl laktose |
Relatert innhold
Middagstips helg: Taco med maiskrem
Taco med maiskrem er et perfekt middagstips til helgen. Bruk 100% norsk kjøttdeig fra Gilde når du skal lage denne retten.
Grillguiden
Endelig grillsesong og grillmat! Her gir vi deg gode tips til grillmat, og lærer deg hvordan du kan oppnå de beste, mest smakfulle resultatene på grillen.
Biffguiden
Alt du trenger å lære om tilberedning av biff. Enten det er på grill, helsteking i ovn, i panne eller om du trenger tips til tilbehør.
Middagstips
Her har vi samlet alle Gildes middagstips. Tips til raske og enkle middager, men også oppskrifter du kanskje ikke lager til vanlig. Så, hva lager du til middag denne uken?
Lunsjtips
Hva skal du ha til lunsj? Gilde gir deg lunsjtips du kan lage på hjemmekontoret eller i helgen for den sakens skyld. Vi mener det er viktig å opprettholde matgleden selv om vi er mye hjemme. Derfor…