Go to main content
Mangosalsa

Mangosalsa er et nydelig tilbehør til blant annet taco og grillmat! Her gir vi deg en enkel og god oppskrift.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Mangosalsa
15 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Kutt opp mango og chili

Kutt mango i små terninger, så små du ønsker. Finhakk chili.

2 Bland sammen og topp med koriander

Bland sammen 1 ss limesaft og 1 ss honning. Bland deretter i mangoterningene og chili før du topper med koriander.

TIPS!

Hvis du ønsker at mangosalsaen skal være nærmere tradisjonell salsa, kan du også tilsette litt rødløk og tomat. For en enda mer eksotisk vri kan du tilsette ananas i små terninger.

Vipps, så har du en god, hjemmelaget mangosalsa. Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Mango 1 stk
Rød Chili 0,5 stk
Limesaft 1 ss
Honning 1 ss
Koriander 2 ss

Relaterte oppskrifter

Polsemakerens beste jalapeno og ost
Rating of this product is 3.67 out of 5.

Jalapeño og ostepølser med mangosalsa

Pølsemakerens beste Jalapeño og ostepølser med grillet ananas i skiver, mais med limesmør, vårløk og salsa med ananas, mango, chili, koriander og ingefær.

Spareribs med diverse tilbehør
Rating of this product is 5 out of 5.

Spareribs med urtesmør og mangosalsa

Spareribs med syrlig og eksotisk tilbehør - noe av det beste du kan få på grillen. Prøv vår variant Sweet Honey BBQ, og nyt et nydelig sommermåltid.

Slakterens beste meksikanske kjottboller i taco lompe no036094

Taco med kjøttboller og mangosalsa

Serveres med syltet rødløk, mangosalsa og guacamole.

Tips til grillmat - Grillguiden fra Gilde

Grillguiden

Endelig grillsesong og grillmat! Her gir vi deg gode tips til grillmat, og lærer deg hvordan du kan oppnå de beste, mest smakfulle resultatene på grillen.

Grillede ostepolse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones
Rating of this product is 5 out of 5.

Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones

Ostepølse er en folkefavoritt i Norge. Prøv norske ostepølser med meksikansk tilbehør. Stikk små hull med en tannpirker i pølsa, så slipper den å sprekke på grillen.