Fremgangsmåte
1 Kutt opp mango og chili
Kutt mango i små terninger, så små du ønsker. Finhakk chili.
2 Bland sammen og topp med koriander
Bland sammen 1 ss limesaft og 1 ss honning. Bland deretter i mangoterningene og chili før du topper med koriander.
TIPS!
Hvis du ønsker at mangosalsaen skal være nærmere tradisjonell salsa, kan du også tilsette litt rødløk og tomat. For en enda mer eksotisk vri kan du tilsette ananas i små terninger.
Vipps, så har du en god, hjemmelaget mangosalsa. Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Mango | 1 stk | |
Rød Chili | 0,5 stk | |
Limesaft | 1 ss | |
Honning | 1 ss | |
Koriander | 2 ss |
Relaterte oppskrifter
Jalapeño og ostepølser med mangosalsa
Pølsemakerens beste Jalapeño og ostepølser med grillet ananas i skiver, mais med limesmør, vårløk og salsa med ananas, mango, chili, koriander og ingefær.
Spareribs med urtesmør og mangosalsa
Spareribs med syrlig og eksotisk tilbehør - noe av det beste du kan få på grillen. Prøv vår variant Sweet Honey BBQ, og nyt et nydelig sommermåltid.
Grillguiden
Endelig grillsesong og grillmat! Her gir vi deg gode tips til grillmat, og lærer deg hvordan du kan oppnå de beste, mest smakfulle resultatene på grillen.
Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones
Ostepølse er en folkefavoritt i Norge. Prøv norske ostepølser med meksikansk tilbehør. Stikk små hull med en tannpirker i pølsa, så slipper den å sprekke på grillen.