Fremgangsmåte
1 Bland alle ingrediensene godt
Marinaden består av en enkel blanding av 1 ts salt, 1 ts sukker, 1 ts pepper og 1 ts hvitvinseddik sammen med 1 dl vann.
2 Legg marinaden i en pose sammen med biff
Etter marinaden er godt blandet, legger du den i en pose sammen med biffen.
3 Fjern luften og forsegl
Fjern luften og forsegl posen. La biffen ligge i minst 2 timer. Den kan også ligge i kjøleskapet over natten. Da setter smaken seg enda litt bedre.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Hvitt sukker | 1 ts | |
Salt | 1 ts | |
Pepper | 1 ts | |
Hvitvinseddik | 1 ts | |
Vann | 1 dl |
Se flere tips
Grillguiden
Endelig grillsesong og grillmat! Her gir vi deg gode tips til grillmat, og lærer deg hvordan du kan oppnå de beste, mest smakfulle resultatene på grillen.
Marinade til entrecôte
Denne marinaden er perfekt til entrecôte og annet marmorert storfekjøtt. Smaksstoffene fra krydderet er fettoppløselig noe som gjør biffen smakfull og aromatisk. Perfekt på grillen i sommer.
Marinade til marmorert svinekjøtt
Marinaden gir saftighet og fremmer smak på en fin måte, med runde og brede aromaer. Soyaen gir også en fin farge.
Marinade til magert svinekjøtt
Smaksstoffene fra krydderet er fettoppløselig noe som gjør biffen smakfull og aromatisk.