Fremgangsmåte
1 Du trenger
- 1 ts salt
- 0,5 ts sukker
- 1 ts sitronsaft
- 1 dl vann
- 1 presset hvitløksfedd
- 1 klype tørket oregano
- Pepper
2 Slik gjør du
Ingrediensene blandes godt sammen. Ha det i en pose sammen med biffen. Fjern luften og forsegl. La kjøttet stå i romtemperatur i 2 timer, eller over natten i kjøleskap.
Se flere tips
Chicharrónes med guacamole og baconmarmelade
Chicharrones er en populær snackrett i forskjellige latinamerikanske land, samt i Spania og Filippinene. Resultatet er en sprø, puffy og gyldenbrun ribbe-snack som kan spises alene eller nytes med…
Klassisk Brun Lapskaus
Hjemmelaget lapskaus er en tradisjonell og velsmakende favoritt i mange hjem. Denne oppskriften er på brun lapskaus med høyrygg av storfe, med poteter og høstens grønnsaker som tilbehør. Lapskaus kan…
Boeuf Bourguignon
Klassisk Boeuf Bourguignon med norsk høyrygg av storfe er en sikker vinner i middagsselskapet. Inviter gjester på en varmende og velsmakende kjøttgryte fra Frankrike!
Klassisk lammefrikassé
Lammefrikassé er Norsk tradisjonsmat på sitt beste og smaker fantastisk. Nydelig lammekjøtt kokt sammen med grønnsaker, servert med fyldig og lys saus. Tradisjonell og god søndagsmiddag.
Saus til ribbe
Brun saus til ribbe er et tradisjonelt og nydelig tilbehør. Her er en enkel oppskrift med fløte for ekstra god smak.