Go to main content
Marinade til magert svinekjøtt

Smaksstoffene fra krydderet er fettoppløselig noe som gjør biffen smakfull og aromatisk.

The current vote is 5 stars out of 5.
(3)
Marinade til magert svinekjøtt
10 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Du trenger

  • 1 ts salt
  • 0,5 ts sukker
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 dl vann
  • 1 presset hvitløksfedd
  • 1 klype tørket oregano
  • Pepper

2 Slik gjør du

Ingrediensene blandes godt sammen. Ha det i en pose sammen med biffen. Fjern luften og forsegl. La kjøttet stå i romtemperatur i 2 timer, eller over natten i kjøleskap.

Se flere tips

Chicharrónes med avocado og baconmarmelade
Rating of this product is 5 out of 5.

Chicharrónes med guacamole og baconmarmelade

Chicharrones er en populær snackrett i forskjellige latinamerikanske land, samt i Spania og Filippinene. Resultatet er en sprø, puffy og gyldenbrun ribbe-snack som kan spises alene eller nytes med…

Brun lapskaus med flatbrød på en tallerken
Rating of this product is 4 out of 5.

Klassisk Brun Lapskaus

Hjemmelaget lapskaus er en tradisjonell og velsmakende favoritt i mange hjem. Denne oppskriften er på brun lapskaus med høyrygg av storfe, med poteter og høstens grønnsaker som tilbehør. Lapskaus kan…

Klassisk Boeuf bourguignon med potetmos på en talerken no030416
Rating of this product is 4.61 out of 5.

Boeuf Bourguignon

Klassisk Boeuf Bourguignon med norsk høyrygg av storfe er en sikker vinner i middagsselskapet. Inviter gjester på en varmende og velsmakende kjøttgryte fra Frankrike!

Lammefrikassé med grønnsaker og poteter på en tallerken no030418
Rating of this product is 3.89 out of 5.

Klassisk lammefrikassé

Lammefrikassé er Norsk tradisjonsmat på sitt beste og smaker fantastisk. Nydelig lammekjøtt kokt sammen med grønnsaker, servert med fyldig og lys saus. Tradisjonell og god søndagsmiddag.

Brun saus til ribbe
Rating of this product is 3.75 out of 5.

Saus til ribbe

Brun saus til ribbe er et tradisjonelt og nydelig tilbehør. Her er en enkel oppskrift med fløte for ekstra god smak.