Go to main content
Meksikansk sandwich med kjøttboller

Dette meksikanske smørbrødet er utviklet i samarbeid med det norske kokkelandslaget med våre beste kjøtboller noensinne!

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
35 minutter
Vanskelig
10 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Dette kan sløyfes hvis du kjøper ferdig i butikken.

Kutt Jalapeno i tynne skiver og legg i et rent glass med lokk.

Kok opp hvitvinseddik, vann og sukker og hell den varme laken over skivene med jalapeno, og skru på lokket. La det stå ute til romtemperatur minimum 1 time.

Syltet rødløk

Kutt Rødløken tynt og legg i et glass med lokk. Kok opp hvitvinseddik, vann og sukker.

Hell varm lake over rødløken, og skru på lokket. La det stå ute til romtemperatur i minimum 1 time.

Sterk syrlig dressing

Bland rømme, koriander, grønn tabasco, lime zest og salt sammen til en deilig dressing.

2 Lag kjøttboller i tomatsaus

Begynn med å lage kjøttboller i tomatsaus.

Start med å kutt hvitløk tynt og fres med olje I en kjele. Når hvitløken begynner å dra farge har du i hermetiske tomater og krydderblandingen.

La det små koke på lav temperatur i 10 minutter. Kjør dermed opp tomatsausen med en stavmikser. Ha i kjøttbollene og la trekke i tomatsausen i 10 minutter for å bli gjennomvarme.

3 Gratiner sandwichen i ovnen

Sett ovnen på 200 grader over/under varme. Åpne sandwich litt og toast i 5-8 minutter.

Ha rømmedressing i bunn, legg 5 stk kjøttboller i tomatsaus i sandwichen og topp med montrey jack og jarlsberg. Toast i ovnen 5 minutter til.

Ha over enda mer rømmedressing og topp videre med syltet rødløk, syltet jalapeno og koriander.

Vel bekomme, fra den norske bonden, og det norske kokkelandslaget!

Nyhet
Ygrq462nvh

Slakterens beste kjøttboller italienske smaker

Nyhet
Ytz52rken5

Kjøttboller Sopp og Løk 400g Enh

Du trenger
Gilde "Slakterens beste kjøttboller" 800 g (2 pk)
Baguette 10 stk
Revet ost 150 g (Jarlsberg)
Revet ost 150 g (Monterey jack)
Tomatsaus
Hermetiserte tomater 400 g
Hvitløksfedd 2 stk
Chipotle chilipulver 2 ts
Røkt paprikapulver 1 ts
Hvitt sukker 10 g
Hjemmelaget syltet jalapeños
Jalapeños 100 g
Hvitvinseddik 100 g
Vann 100 g
Hvitt sukker 50 g
Hjemmelaget syltet rødløk
Rødløk 100 g
Hvitvinseddik 100 g
Vann 100 g
Hvitt sukker 50 g
Sterk / syrlig rømmedressing
Lettrømme 200 g
Koriander 40 g
Tabasco 20 dråper (Grønn tabasco)
Lime (saft og revet skall) 1 stk
Salt 2 klyper

Melkeprotein inkl laktose

Flere oppskrifter fra det norske kokkelandslaget

Tapas med sauterte grønnsaker
Rating of this product is 5 out of 5.

Meksikansk tapas med kjøttboller

Umamigryte med kjøttboller

Umamigryte med kjøttboller

Umamigryte med kjøttboller, sopp og potet laget av norges kokkelandslag.

Klassisk pasta med tomatsaus og italienske kjøttboller
Rating of this product is 5 out of 5.

Klassisk pasta med italienske kjøttboller

En ekte italiensk klassiker med våre beste kjøttboller noensinne! Oppskriften er laget av norges kokkelandslag.

Wrap med kjøttboller, sopp og karamelisert løk

Wrap med kjøttboller, sopp og karamellisert løk

Denne oppskriften er laget av kokkelandslaget med våre beste kjøttboller noensinne.

Italiensk gryte med polenta og kjøttboller
Rating of this product is 4.5 out of 5.

Gryte med italienske kjøttboller og parmesan

Denne oppskriften er laget av det norske kokkelandslaget med våre beste kjøttboller noensinne.