Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Del bog i terninger og pannestek lett i olje med et fedd knust hvitløk. Visp sammen egg og melk og lag en stor omelett eller 4 små i panne. Ha olje eller smør i stekpannen. Legg i strimlet vårløk og hell i eggeblandingen.
2 Stek opp
Stek på middels varme og la den bli fast før du strør på bogterninger og folder den over ved servering på tallerker med litt salattopper.
3 Topp omeletten
Topp med pannestekte cherrytomater, salt, pepper og urter. Lager du en stor omelett setter du på et lokk og stek på lav varme slik at den ikke brenner seg.
TIPS!
Tips! Godt med guacamole
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger: | ||
---|---|---|
Gilde Bog | 1 pk | |
Hvitløksfedd | 1 stk | |
PRIOR egg | 8 stk | |
Melk | 4 ss | |
Olje | til steking | |
Vårløk | 4 stilker | |
Cherrytomater | 1 boks | |
Basilikum | 1 neve | |
Småbladet salat | 1 pose | |
Salt & Pepper |
Egg |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Hvordan steke bacon i panne
Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.
Pintxos med salami
Pintxos, også kalt pinchos, betyr "små munnfuller" og er fingermat på sitt beste! Dette er tradisjonell barmat i Spania, og er den baskiske versjonen av tapas. Pintxos serveres på brød, og toppingen…
Knekkebrød med minisalami, avokado og salsa
Denne retten er enkel å lage til lunsj. For eksempel på hjemmekontoret! Bon apetit. Fra den den norske bonden.
Smørbrød med leverpostei, sopp og fennikel
Smørbrød med Gilde leverpostei med pepper og sopp. Dette smørbrødet er utrolig godt. Enkel å lage og et godt tips til deg som skal lage en ekstra god lunsj!
Dansk smørbrød med ovnsbakt postei
Smørbrød med lun ovnsbak postei, syltede grønnsaker og bønnespirer. Dette danske smørbrødet er farlig godt. Supert og enkelt lunsj tips for deg som skal imponere litt ekstra!