Go to main content
Ovnsgrillet pinnekjøtt med sprø grønnsaker

I denne retten bruker du rester av pinnekjøtt. Lompene finner du i frysedisken i butikken. Alternativt kan du bruke små tortillas.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Ovnsgrillet pinnekjott crispy lamb med spro gronnsaker i pannekaker no025681
35 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Dra pinnekjøttrestene fra hverandre. Ha det i en ildfast form og stek på 200 grader i ovnen under grillen så det blir litt crispy.

2 Skjær opp grønnsakene

Skjær agurk, gulrot og vårløk så tynt som mulig, i tynne strimler. Finsnitt rødkålen og hakk peanøtter og koriander.

3 Servér

Server pinnekjøttet i pannekakene sammen med sprø grønnsaker og hoisin-saus. Topp med friske tyttebær for litt syrlighet og frisk koriander og nøtter.

Nydelig, fra den norske bonden! 🇳🇴🎄🎅🏻

Du trenger
Gilde Pinnekjøtt 400 - 600 g
Lomper 12 - 20 stk
Hoisinsaus 1,5 - dl dl
Agurk 0.33 stk
Vårløk 4 stilker
Rødkål 100 g
Tyttebær 1 dl
Peanøtter 1 dl (Hakket)
Koriander 1 potte

Gluten
Peanøtter

Se flere juleoppskrifter

Pinnekjott med jordskokk og potetgrateng no025675

Pinnekjøtt med jordskokk- og potetgrateng

Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 35 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.

Pinnekjott med Pommes Anna pa kalrot og sotpotet no025685
Rating of this product is 5 out of 5.

Pinnekjøtt med «Pommes Anna» på kålrot og søtpotet

Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 60 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.

Grillet pinnekjott med rodkalsalat med pistasjnotter og klementin no025677
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillet pinnekjøtt med rødkålsalat, nøtter og klementin

Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 45 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.

Pinnekjott rester med tabbouleh granateple og yoghurt dressing no025679

Pinnekjøttrester med tabbouleh og yoghurt-dressing

I denne retten bruker du pinnekjøttrester. Hvis du vil prøve denne retten uten at du har rester, beregner du ca. 400 - 600g pinnekjøtt.