Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Dra pinnekjøttrestene fra hverandre. Ha det i en ildfast form og stek på 200 grader i ovnen under grillen så det blir litt crispy.
2 Skjær opp grønnsakene
Skjær agurk, gulrot og vårløk så tynt som mulig, i tynne strimler. Finsnitt rødkålen og hakk peanøtter og koriander.
3 Servér
Server pinnekjøttet i pannekakene sammen med sprø grønnsaker og hoisin-saus. Topp med friske tyttebær for litt syrlighet og frisk koriander og nøtter.
Nydelig, fra den norske bonden! 🇳🇴🎄🎅🏻
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde Pinnekjøtt | 400 - 600 g | |
Lomper | 12 - 20 stk | |
Hoisinsaus | 1,5 - dl dl | |
Agurk | 0.33 stk | |
Vårløk | 4 stilker | |
Rødkål | 100 g | |
Tyttebær | 1 dl | |
Peanøtter | 1 dl (Hakket) | |
Koriander | 1 potte |
Gluten |
Peanøtter |
Se flere juleoppskrifter
Pinnekjøtt med jordskokk- og potetgrateng
Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 35 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.
Pinnekjøtt med «Pommes Anna» på kålrot og søtpotet
Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 60 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.
Grillet pinnekjøtt med rødkålsalat, nøtter og klementin
Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 45 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.
Pinnekjøttrester med tabbouleh og yoghurt-dressing
I denne retten bruker du pinnekjøttrester. Hvis du vil prøve denne retten uten at du har rester, beregner du ca. 400 - 600g pinnekjøtt.