Go to main content
Pai med bacon og brokkoli

Oppskrift på en smakfull pai med bacon, brokkoli, cherrytomater og ost. Vi har laget en vri på den klassiske paien ved å servere den som muffins. Perfekt til frokost eller som tapas til koldtbordet. Paien smaker ekstra godt med nybakt brød og en god salat som tilbehør.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Paimuffin med bacon
35 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Forbered bacon og grønnsaker

Klipp baconet i biter og del brokkolien i små buketter. Finsnitt løken og del cherrytomatene i to. Fres så baconbitene sprø i en varm panne. Når baconet nesten er ferdig legger du oppi brokkoli bukettene og lar det steke i 1. minutt. Sett til side og bland inn vårløk og cherrytomater.

2 Forbered eggblandingen

Pisk sammen egg, fløte, salt og pepper. Vend inn halvparten av osten og sett det til side.

3 Lag muffinspai

Rull ut den ferdige paideigen og del den opp i 8 like store deler. Press hver bit ned i en smurt muffinsform. Fordel så bacon og grønnsak blandingen i hver form, og hell over eggeblandingen.

4 Bak paiene i ovnen

Dryss resten av osten over, og stek i ovnen i ca. 20 minutter til paideigen er gyllen.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Gilde Stjernebacon 2 pk
Brokkoli 0,5 stk
Vårløk 4 stilker
Cherrytomater 4
PRIOR egg 4 stk
Fløte 4 ss
Revet ost 4 dl
Ferdig paideig 1 pk

Egg
Melkeprotein inkl laktose

Se flere oppskrifter

Bacon anrettet på bord
Rating of this product is 4.71 out of 5.

Hvordan steke bacon i panne

Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.

Pasta carbonara
Rating of this product is 4.88 out of 5.

Pasta carbonara

Pasta carbonara er en nydelig og enkel middagsrett. Det finnes flere varianter, men denne oppskriften lages med deilig norsk bacon og parmesan. Et godt middagstips dersom du skal kose deg litt ekstra.

Leverpostei med bacon og paprika
Rating of this product is 5 out of 5.

Leverpostei med bacon og paprika

Du kan også bruke Gilde baconpostei i denne oppskriften.

Gilde julepostei

Lun leverpostei med bacon

Gildes grove Postei er laget av de aller beste norske råvarer - varm den lett i ovnen før du serverer med et godt utvalg av tilbehør. I Danmark er man vant med å varme posteien lett opp for å få alle…

pannekaker med bacon

Müslipannekaker med bacon

Pannekaker med bacon er en sann frokost klassiker. Kombinasjonen av de søte pannekakene og det salte baconet er helt uslåelig, og smaker nydelig. Server pannekakene toppet med sirup og friske bær!