Fremgangsmåte
1 Forbered bacon og grønnsaker
Klipp baconet i biter og del brokkolien i små buketter. Finsnitt løken og del cherrytomatene i to. Fres så baconbitene sprø i en varm panne. Når baconet nesten er ferdig legger du oppi brokkoli bukettene og lar det steke i 1. minutt. Sett til side og bland inn vårløk og cherrytomater.
2 Forbered eggblandingen
Pisk sammen egg, fløte, salt og pepper. Vend inn halvparten av osten og sett det til side.
3 Lag muffinspai
Rull ut den ferdige paideigen og del den opp i 8 like store deler. Press hver bit ned i en smurt muffinsform. Fordel så bacon og grønnsak blandingen i hver form, og hell over eggeblandingen.
4 Bak paiene i ovnen
Dryss resten av osten over, og stek i ovnen i ca. 20 minutter til paideigen er gyllen.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde Stjernebacon | 2 pk | |
Brokkoli | 0,5 stk | |
Vårløk | 4 stilker | |
Cherrytomater | 4 | |
PRIOR egg | 4 stk | |
Fløte | 4 ss | |
Revet ost | 4 dl | |
Ferdig paideig | 1 pk |
Egg |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Hvordan steke bacon i panne
Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.
Pasta carbonara
Pasta carbonara er en nydelig og enkel middagsrett. Det finnes flere varianter, men denne oppskriften lages med deilig norsk bacon og parmesan. Et godt middagstips dersom du skal kose deg litt ekstra.
Lun leverpostei med bacon
Gildes grove Postei er laget av de aller beste norske råvarer - varm den lett i ovnen før du serverer med et godt utvalg av tilbehør. I Danmark er man vant med å varme posteien lett opp for å få alle…
Müslipannekaker med bacon
Pannekaker med bacon er en sann frokost klassiker. Kombinasjonen av de søte pannekakene og det salte baconet er helt uslåelig, og smaker nydelig. Server pannekakene toppet med sirup og friske bær!