Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Varm ovnen på 180 grader. Ha tomater og hvitløksfedd i en ildfast form. Drypp over olivenolje, krydre med salt og pepper. Bak tomatene i ca.10 minutter
2 Kok spagetti
Lag spagetti etter anvisning på pakken. Kutt wienerpølsene i biter og trekk de etter anvisning på pakken.
3 Bland og servér
Varm pastasausen og bland inn den ferdigkokte spagettien og wienerpølsene. Servér med bakte tomater, frisk basilikum og for eksempel revet parmesan.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Wienerpølser | 1 pk | |
Spagetti | 500 g | |
Tomatsaus | 1 glass | |
Cherrytomater | 10 stk | |
Hvitløksfedd | 2 stk | |
Salt & Pepper | ||
Basilikum | ||
Parmesan (revet) | 1 stk |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Pytt i panne med pølsebiter
Pytt i panne med pølserbiter er en real klassiker! Denne varianten er litt sunnere.
Shakshuka med pølsebiter og egg
Shakshuka er en spennende jødisk rett som egner seg både til frokost, lunsj og middag!
Grillpølsespyd
Grillpølsespyd er enkelt, godt og det er bare fantasien som setter en stopper for hvilke kombinasjoner man kan lage det av. Her er et forslag fra den norske bonden!
Quesedilla med pølse
Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?