Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Forvarm ovnen til 200 grader. Del auberginene i to på langs og legg dem på en bakepapirkledd stekeplate med snittsiden ned.
Stikk et par hull i skinnet med en gaffel og bak dem til de er helt myke, ca. 45 minutter avhengig av størrelsen.
2 Stek pølser og kok pasta
Stek pølsene til de er gjennomvarme og har fått en fin stekeskorpe og kok pastaen etter anvisning på pakken.
3 Bland sammen og server
Skrap ut innmaten til auberginen i en bolle. Tilsett olje, sitronsaft og chiliflak og smak til med en god klype salt.
Vend pastaen inn med pølseskiver og auberginemos.
Topp med pinjekjerner, olivenolje og grovhakket basilikum.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde pølsemakerens beste Siliana og Ost | 3 stk | |
Aubergine | 2 - 3 stk | |
Pasta, tørr | 600 g (gjerne orecchiette) | |
Olivenolje | 2 ss | |
Sitron | 0,5 stk | |
Tørkede chiliflak | 1 ts | |
Flaksalt | mengde etter lnske | |
Pinjekjerner | 3 ss | |
Basilikum | 1 neve |
Gluten |
Kjøp produkter fra Gilde på nett
Prøv en av disse oppskriftene også!
Kaaynes birria taco med pølser
Hvis du ikke har tid til å lage en ordentlig birria taco som må stå å koke i flere timer, er det mulig å lage en rask og digg birria taco med pølsemakerens beste med Chipotle og Arbol i stedet.
Røkt bratwurst med sommersalat og pepperrotkrem
Dette middagstipset er en 6´er på terningen! I hvertfall det VG ga oss på sin test av Gilde Bratwurst. Prøv nyheten du også!
Italiensk Siliana og ostepølse med hjertesalat og brokkolini
En enkel, rask og sunnere pølsemiddag!
Chili- og ostepølse med søtpotet, ruccola og humus
Søtpotet til chilli- og ostepølse er så godt og harmonerer veldig bra! Prøv denne enkle oppskriften på grillen.
Jalapeño og ostepølser med mangosalsa
Pølsemakerens beste Jalapeño og ostepølser med grillet ananas i skiver, mais med limesmør, vårløk og salsa med ananas, mango, chili, koriander og ingefær.