Go to main content
Pasta med siliana ostepølse og auberginemos

Pølse og pasta er så digg sammen. Prøv denne norske pølsa med italienske smaker! Perfekt til hverdags!

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
60 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Forvarm ovnen til 200 grader. Del auberginene i to på langs og legg dem på en bakepapirkledd stekeplate med snittsiden ned.

Stikk et par hull i skinnet med en gaffel og bak dem til de er helt myke, ca. 45 minutter avhengig av størrelsen.

2 Stek pølser og kok pasta

Stek pølsene til de er gjennomvarme og har fått en fin stekeskorpe og kok pastaen etter anvisning på pakken.

3 Bland sammen og server

Skrap ut innmaten til auberginen i en bolle. Tilsett olje, sitronsaft og chiliflak og smak til med en god klype salt.

Vend pastaen inn med pølseskiver og auberginemos.

Topp med pinjekjerner, olivenolje og grovhakket basilikum.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Gilde pølsemakerens beste Siliana og Ost 3 stk
Aubergine 2 - 3 stk
Pasta, tørr 600 g (gjerne orecchiette)
Olivenolje 2 ss
Sitron 0,5 stk
Tørkede chiliflak 1 ts
Flaksalt mengde etter lnske
Pinjekjerner 3 ss
Basilikum 1 neve

Gluten

Kjøp produkter fra Gilde på nett

Prøv en av disse oppskriftene også!

Kaaynes birria taco med pølser
Rating of this product is 5 out of 5.

Kaaynes birria taco med pølser

Hvis du ikke har tid til å lage en ordentlig birria taco som må stå å koke i flere timer, er det mulig å lage en rask og digg birria taco med pølsemakerens beste med Chipotle og Arbol i stedet.

Polsemakerens beste bratwurst
Rating of this product is 5 out of 5.

Røkt bratwurst med sommersalat og pepperrotkrem

Dette middagstipset er en 6´er på terningen! I hvertfall det VG ga oss på sin test av Gilde Bratwurst. Prøv nyheten du også!

Polsemakerens beste Siliana og ost
Rating of this product is 5 out of 5.

Italiensk Siliana og ostepølse med hjertesalat og brokkolini

En enkel, rask og sunnere pølsemiddag!

Polsemakerens beste chili og ost
Rating of this product is 5 out of 5.

Chili- og ostepølse med søtpotet, ruccola og humus

Søtpotet til chilli- og ostepølse er så godt og harmonerer veldig bra! Prøv denne enkle oppskriften på grillen.

Polsemakerens beste jalapeno og ost
Rating of this product is 3.67 out of 5.

Jalapeño og ostepølser med mangosalsa

Pølsemakerens beste Jalapeño og ostepølser med grillet ananas i skiver, mais med limesmør, vårløk og salsa med ananas, mango, chili, koriander og ingefær.