I denne oppskrifter må du steke kjøttdeig. Er du i tvil om hvordan du bør steke kjøttdeigen for best resultat sjekk: Dette er slik du skal steke kjøttdeigen. Ferdig snakka!
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Bruk en stor gryte eller en dyp stekepanne. Hell olje i pannen og varm godt opp. Stek karbonadedeigen i to omganger for best resultat. Bruk en gaffel eller stekespade for å dele den opp.
2
Lag kjøttsausen
Tilsett grovhakket løk og finhakket hvitløk i karbonadedeigen. La det surre til løken er myk. Tilsett grønnsaker skåret i biter. Ha i to bokser hakkede tomater, krydder, tomatpuré, buljong og vann. Rør godt og la det småkoke i ca. 15-20 minutter under omrøring.
3
Kok pasta
Kok opp pasta i henhold til anvisningen på pakken mens sausen koker. Bruk gjerne fullkornspasta. Strø over fersk timian rett før servering og godt med parmesan over!