Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Sett erteposen på benken så den tiner mens du lager maten. Del bog i terninger og stek de i smør sammen med 2 knuste fedd hvitløk og sort pepper.
2 kok pasta
Kok pasta etter pakningsbeskrivelse og vend inn et glass med god pesto.Skjær tynne skiver av fennikel med mandolin eller ostehøvel.
3 Bland og server
Hell ertene oppi den varme pastaen og vend godt sammen. Ha pasta i dype boller og topp med bog, høvlet fennikel og hakket bladpersille.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger: | ||
---|---|---|
Gilde Bog | 1 pk | |
Smør | 1 ss | |
Hvitløksfedd | 2 stk | |
Pepper | etter ønske | |
Pasta, tørr | 300 g | |
Grønn pesto | 1 glass | |
Grønne erter | 1 pose | |
Bladpersille | 2 never | |
Fennikel | 1 stk (liten) |
Melkeprotein inkl laktose |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Klassisk pasta med italienske kjøttboller
En ekte italiensk klassiker med våre beste kjøttboller noensinne! Oppskriften er laget av norges kokkelandslag.
Spagetti med italienske kjøttboller og tomatsaus
Vi har laget våre beste kjøttboller noensinne! Grovkverna og krydra til perfeksjon.
Hvordan steke bacon i panne
Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.
Pizza med pepperoni og skinke
Pizza med pepperoni og skinke er en klassiker det er vanskelig å ikke elske. Ikke minst er den enkel!