Go to main content
Varmende pinnekjøttsuppe

Selv etter verdens beste pinnekjøtt-middag kan det være mer igjen. Så hvorfor ikke lage verdens beste pinnekjøttsuppe? Bruk restene og lag et nytt og spennende måltid.

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
varmende pinnekjøttsuppe
160 minutter
Lett
8 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

La ertene ligge i bløt over natten og hell av vannet. Legg de i en stor kjele, fyll på med væske og kraft, rotgrønnsaker og krydder og la småkoke mens dere er ute på en juletur (et par timer).

2 Ha i pinnekjøttrester og smak til

Ha i pinnekjøttrestene og smak til med sennep. Server med godt brød.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Gilde Pinnekjøtt rester
Tørkede gule erter 1 eske med tørre erter
Vann 4 l (inkludert kraften fra pinnekjøttet. Maks 40 % kraft ellers blir det for salt)
Pastinakk 0,5 stk
Sellerirot 0,5 stk
Kålrabi 0,5 stk
Pepper
Timian 1 stk
Kvister med rosmarin

Selleri

Se flere oppskrifter

Birger tilbereder viser hvordan man far spro svor no030893

Birger Frimo garanterer deg sprø svor til julemiddagen!

Langtidsstekt ribbe på et fat med tilbehør
Rating of this product is 4.74 out of 5.

Langtidsstekt ribbe

Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Ertestuing / ertepuré tilberedt med poteter, lutefisk og Gilde bacon

Ertestuing / Ertepuré

Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.

Ribbe no028061
Rating of this product is 4.63 out of 5.

Hel ribbe med deilig tilbehør

Vi garanterer ribbe med sprø svor og saftig kjøtt!