Go to main content
Pizza med skinke, oliven og sopp

En deilig hjemmelaget pizza hele familien vil like. Mild og god!

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Pizza med kokt skinke og ost
40 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Pizzadeig

Smuldre gjær i melet og bland inn resten av ingrediensene. Elt godt, helst med en kjøkkenmaskin med eltekrok, ca. 10 minutter, så du får en glatt og smidig deig. Dekk til og hev deigen i minimum 1 time eller til dobbel i størrelse. Har du ikke eltekrok bruker du hendene dine.

2 Pizzasaus

Finhakk løk, hvitløk og chili og fres mykt i olivenolje, ca. 5 minutter. Rør inn tomatpuré og fres videre i 1 minutt. Ha i tomater, balsamico, urter, sukker, salt og pepper, og la småkoke til en tykk saus.

Koketiden varierer om du bruker ferske, solmodne tomater eller tomater på boks. Med ferske, søte tomater holder det at sausen koker i 5-8 minutter, men fordi tomater på boks har mer syre trenger de å koke i minst 45 minutter for at sødmen skal komme fram. Du kan kjøre sausen glatt med stavmikser om du ønsker. Smak til med sukker, salt og pepper.

3 Slik gjør du når pizzadeigen er ferdig hevet

Sett ovnen på 240 grader. Fordel ut pizza bunnen på en stekeplate. Smør ut pizzasaus og ha over mozzarella. Del opp sopp, oliven og tomater og fordel det ut over pizzaen. Topp med frisk oregano. Stek i ovnen i ca. 15 min eller til pizzaen er gylden og sprø.

🇳🇴 Vel bekomme, fra den norske bonden! 🇳🇴

Pizzabunn - Obs! Tilberedning + heving tilsvarer ca. 2 timer. Eventuelt kjøp ferdig fersk pizzabunn.
Hvetemel 1 kg
Gjær 25 g
Salt 1 ts
Vann (fingervarmt) 7 dl
Tomatsaus
Gul løk 1 stk
Hvitløk 2 fedd
Plommetomat 800 g
Olivenolje 2 ts
Balsamicoeddik 3 ss
Basilikum 2 ss
Hvitt sukker 1 ts
Salt & Pepper
Topping
Revet mozzarella 4 dl
Sorte oliven 1 neve
Sjampinjong 4 stk
Cherrytomater 1 pk
Frisk oregano

Gluten
Svoveldioksid og sulfitter

Se flere pizzaoppskrifter

Glutenfri pizza med spekeskinke 44802 1 1
Rating of this product is 4.5 out of 5.

Glutenfri pizza med spekeskinke

Denne pizzaen er like god, bare glutenfri. Selvfølgelig kan du bruke annen pizza-topping dersom du ønsker det, men vi lover deg at hvis du liker ost og spekemat, kommer du til å elske denne varianten!

Pizza capricciosa med ekte lovtynn kokt skinke no025056 jpg
Rating of this product is 5 out of 5.

Pizza Capriccosa med ekte løvtynn skinke

Obs: Dersom du lager hjemmelaget deig tilsvarer tilberedningstid + heving av deigen ca. 3 timer totalt før pizzaen er klar til å spises.

Go og mager salami 16 9 no024608
Rating of this product is 3.5 out of 5.

Hvit pizza med Go' & magrere salami

Hvit pizza med litt magrere salamipølse

Pepperoni skinke pizza 44738 1 1
Rating of this product is 3.75 out of 5.

Pizza med pepperoni og skinke

Pizza med pepperoni og skinke er en klassiker det er vanskelig å ikke elske. Ikke minst er den enkel!

Pizza med Siliana og sopp 44777 1 1

Italiensk pizza med salami silliana og sopp

I mange århundrer var pizza en italiensk bonderett. Det var en fattigmanns kost og besto kun av dagens pizzabunn. Hovedsakelig ble pizza solgt av omreisende handelsmenn til fattige bønder i Napoli på…