Fremgangsmåte
1
Smør ut aiolien i bunnen av brødet.
2
Smør ut aiolien i bunnen av brødet.
3
Ha på basilikum til slutt.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 4 stk | |
Røkt kalkunskinke | 4 stk | |
Baguette | 4 stk (Delt på midten) | |
Rødløk | 0,5 stk | |
Rød paprika | 0,5 stk | |
Gul Paprika | 0,5 stk | |
Jalapeños | 0,5 glass | |
Aioli | 1 dl | |
Basilikumblader |
Gluten |
Egg |
Se flere oppskrifter her
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…
Quesedilla med pølse
Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?