Go to main content
Pølse surret i røkt kalkunskinke med paprika, løk og jalapeños

Pølser er noe av det mest anvendelige du finner i kjøleskapet. Pølser kan kuttes opp og brukes i alt, og likeledes kan alt brukes som garnityr på pølsa. Prøv denne smakfulle varianten med kalkunskinke, paprika, løk og og jalapeños!

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Pølse svøpt i røkt kalkunskinke med paprika, løk og jalapeños.
20 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1

Smør ut aiolien i bunnen av brødet.

2

Smør ut aiolien i bunnen av brødet.

3

Ha på basilikum til slutt.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Grillpølser 4 stk
Røkt kalkunskinke 4 stk
Baguette 4 stk (Delt på midten)
Rødløk 0,5 stk
Rød paprika 0,5 stk
Gul Paprika 0,5 stk
Jalapeños 0,5 glass
Aioli 1 dl
Basilikumblader

Gluten
Egg

Se flere oppskrifter her

Grillpølsespyd i pølsebrød
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillpølsespyd i pølsebrød

En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!

Omelett med grillpølse
Rating of this product is 5 out of 5.

Omelett med grillpølser

En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!

Spiralpølse
Rating of this product is 5 out of 5.

Spiralpølse

En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!

Ternet kjottpolse med potetmos
Rating of this product is 5 out of 5.

Pølsegryte med potet- og blomkålmos

Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…

Quesedilla med grillpolse
Rating of this product is 5 out of 5.

Quesedilla med pølse

Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?