Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Sett ovnen på 210 °C. Del pølser i biter eller del i to på langs.
2 Lag gratengen
Skyll bønnene godt og vend med knuste tomater, mais og spinat. Krydre med salt og pepper og ha alt i en ildfast form med pølsene.
3 Stek og server
Dryss over revet parmesan og stek i ovnen til alt er gjennomvarmt og osten er smeltet, ca. 20 minutter. Gjerne server med litt urter og godt brød. Den sunne pølsegratengen er nå klar til å nytes!
Vel bekomme, fra den norske bonden.
Kjøttpølse Original 1,2kg
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde Kjøttpølser | 450 g | |
Finhakkede tomater (boks) | 1 boks (ca. 400g) | |
Kidneybønner | 1 boks (ca. 400g) | |
Mais | 1 boks (ca. 350g) | |
Spinat | 150 g | |
Salt & Pepper | salt stk |
Se flere middagsoppskrifter
Middag med kjøttdeig
Trenger du inspirasjon til middager med kjøttdeig? Her finner du mange gode oppskrifter, enten det er til hverdags eller til lørdagskosen.
Helgrillet indrefilet av storfe
Helgrillet indrefilet er sommer på sitt beste! Å grille en hel indrefilet er heller ikke så vanskelig som du kanskje tror. Beregn 150-200 gram kjøtt per person.
Grillpølse med tyrkisk tilbehør
Prøv denne enkle pølseretten med tyrkisk tilbehør. Rask og god mat, når du heller vi følge med på kampen.
Grillpølse med fransk tilbehør
Prøv denne enkle pølseretten med ungarsk tilbehør til kampen. Rask og god mat, når du heller vi følge med på kampen.