Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 220 grader og skrell rødbeter, gulrot og rødløk. Del dem opp i grove biter og ha dem i en ildfast form. Finhakk hvitløk og ha over sammen med olivenolje, salt og pepper. Stek i ovnen til grønnsakene er myke og har fått litt farge.
2
Rasp rå brokkoli grovt og ha på et fat sammen med varme grønnsaker. Topp med babyspinat, chevre i biter og frisk timian.
3
Varm en panne med smør. Del opp pølser i mindre biter og stek til de fått litt farge og er varme. Bruk de type pølsene du liker best, eller bland ulike sorter.
Se flere oppskrifter



Langtidsstekt ribbe
Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Ertestuing / Ertepuré
Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!

Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.