Go to main content
Pølsepizza

Denne retten lages på 30 minutter med ferdig deig

The current vote is 5 stars out of 5.
(2)
Polsepizza no025336 jpg
30 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik lager du hjemmelaget bunn

Bland mel, tørrgjær og salt. Bland inn kaldt vann og olje. Hvis deigen blir for klissete tilsett litt mer mel. Hev deigen i ca. 45 minutter.

2

Sett ovnen på 250 grader. Kutt pølsene i biter og mozarella i skiver. Kjevle ut pizzaleiven og legg den på bakepapir. Smør på pizzasaus og fordel mozarella, pølsebiter og friske basilikumblader utover. Dryss over tørket oregano.

3

Stek pizzaen i ca. 8 – 10 minutter; alt etter som ovnen din steker. Dryss over frisk basilikum og server.

Du trenger
Grillpølser 1 pk
Ferdig pizzabunn 1 stk
Pizzasaus 1 boks
Mozzarella 2 stk
Basilikum 1 stk
Tørket oregano 10 stk
Hjemmelaget pizzadeig
Hvetemel 5 dl
Tørrgjær 1 pk
Vann 2 dl
Salt 1 ts
Olivenolje 3-5 ss

Gluten
Melkeprotein inkl laktose

Se flere oppskrifter

Pytt-i-panne-med-pølser
Rating of this product is 5 out of 5.

Pytt i panne med pølsebiter

Pytt i panne med pølserbiter er en real klassiker! Denne varianten er litt sunnere.

Shakshuka tomatpolsegryte med speilegg
Rating of this product is 5 out of 5.

Shakshuka med pølsebiter og egg

Shakshuka er en spennende jødisk rett som egner seg både til frokost, lunsj og middag!

Grillpolsespyd
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillpølsespyd

Grillpølsespyd er enkelt, godt og det er bare fantasien som setter en stopper for hvilke kombinasjoner man kan lage det av. Her er et forslag fra den norske bonden!

Quesedilla med grillpolse
Rating of this product is 5 out of 5.

Quesedilla med pølse

Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?

Pasta med polse
Rating of this product is 5 out of 5.

Pasta med pølse

Pasta med pølse er en barnevennlig og rask middag! Denne lages med en enkel og god tomatsaus.