Fremgangsmåte
1 Slik lager du hjemmelaget bunn
Bland mel, tørrgjær og salt. Bland inn kaldt vann og olje. Hvis deigen blir for klissete tilsett litt mer mel. Hev deigen i ca. 45 minutter.
2
Sett ovnen på 250 grader. Kutt pølsene i biter og mozarella i skiver. Kjevle ut pizzaleiven og legg den på bakepapir. Smør på pizzasaus og fordel mozarella, pølsebiter og friske basilikumblader utover. Dryss over tørket oregano.
3
Stek pizzaen i ca. 8 – 10 minutter; alt etter som ovnen din steker. Dryss over frisk basilikum og server.
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 1 pk | |
Ferdig pizzabunn | 1 stk | |
Pizzasaus | 1 boks | |
Mozzarella | 2 stk | |
Basilikum | 1 stk | |
Tørket oregano | 10 stk | |
Hjemmelaget pizzadeig | ||
Hvetemel | 5 dl | |
Tørrgjær | 1 pk | |
Vann | 2 dl | |
Salt | 1 ts | |
Olivenolje | 3-5 ss |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Pytt i panne med pølsebiter
Pytt i panne med pølserbiter er en real klassiker! Denne varianten er litt sunnere.
Shakshuka med pølsebiter og egg
Shakshuka er en spennende jødisk rett som egner seg både til frokost, lunsj og middag!
Grillpølsespyd
Grillpølsespyd er enkelt, godt og det er bare fantasien som setter en stopper for hvilke kombinasjoner man kan lage det av. Her er et forslag fra den norske bonden!
Quesedilla med pølse
Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?
Pasta med pølse
Pasta med pølse er en barnevennlig og rask middag! Denne lages med en enkel og god tomatsaus.