Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Kutt pølse, potet, purre, hvitløk og brokkoli i biter.
2 Stek opp og server
Stek bitene i en varm panne med olje i ca. 10 – 15 minutter. Kutt sukkererter og fres de med de siste minuttene. Smak til med salt og pepper og dryss over persille før servering.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 1 pk | |
Brokkoli | 1 stk | |
Poteter | 400 g | |
Purre | 1 stk | |
Sukkererter | 1 pk | |
Hvitløksfedd | 1 stk | |
Kruspersille | 1 stk | |
Salt & Pepper |
Se flere oppskrifter
Shakshuka med pølsebiter og egg
Shakshuka er en spennende jødisk rett som egner seg både til frokost, lunsj og middag!
Grillpølsespyd
Grillpølsespyd er enkelt, godt og det er bare fantasien som setter en stopper for hvilke kombinasjoner man kan lage det av. Her er et forslag fra den norske bonden!
Quesedilla med pølse
Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?
Pasta med pølse
Pasta med pølse er en barnevennlig og rask middag! Denne lages med en enkel og god tomatsaus.