Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Kok opp vann, hell i de frosne ertene og la det koke i to minutter. Bruk stavmikser for å blande ertene sammen med sitronsaft, hvitløk og litt mynte
2
Del pølsene på langs og stek dem på middels varme i en stekepanne til de blir gylne
3 Toast og topp brødet
Toast landbrødet og topp med ertekrem, pølser, ruccula og fetaost. Litt mynte på toppen er godt. Hvis du vil gjøre ertekremen mildere, kan du blande inn litt lettrømme.
Skinnfri Kjøttpølse 900g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde Kjøttpølser | 900 g | |
Landbrød | 4 stk | |
Grønne erter | 1 pose | |
Hvitløksfedd | 3 stk | |
Lett Rømme | 3 ss | |
Sitron | 0,5 | |
Mynte | 2 never | |
Fetaost | 1 pk | |
Ruccola | 1 pk |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Hvordan steke bacon i panne
Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Pintxos med salami
Pintxos, også kalt pinchos, betyr "små munnfuller" og er fingermat på sitt beste! Dette er tradisjonell barmat i Spania, og er den baskiske versjonen av tapas. Pintxos serveres på brød, og toppingen…