Go to main content
Røkt julepølse på ovnsbakt purre med hasselnøttsmør og timian

Røkt julepølse på ovnsbakt purre med hasselnøttsmør og timian

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Rokt julepolse no022911 PNG
30 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Del purre i 2 og del den på langs. Del blomkål i buketter. Grovhakk hvitløk. Ovnsbak det med litt olje, smør og sitronsaft på 200 grader i cirka 15-20 min – eller til lett mykt. Del opp den røkte julepølsen i grove porsjonsbiter og pannestek de.

2

Grovhakk hasselnøtter og stek de i smør til det blir brunt. Hell i soya og fordel blandingen over de ovnsbakte grønnsakene.

Server de med pølser og litt fersk minispinat. Topp med litt fersk timian.

Du trenger
Røkt julepølse 1 pk
Blomkål 1 stk
Hvitløksfedd 4 stk
Olje 2 ss
Sitron (saften) 2 ss
Hasselnøtter 1 dl
Smør 50 g
Soyasaus 2 ss
Babyspinat 1 pose
Timian 1 neve

Nøtter
Melkeprotein inkl laktose
Gluten
Soya

Se flere juleoppskrifter

Pinnekjøtt
Rating of this product is 4.5 out of 5.

Pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter

Pinnekjøtt med godt tilbehør er den vanligste julematen på Vestlandet, og har lange tradisjoner i julen. Dette er en oppskrift på klassisk pinnekjøtt med vossakorv og kålrabistappe. Vi hjelper deg med…

Pinnekjott med jordskokk og potetgrateng no025675

Pinnekjøtt med jordskokk- og potetgrateng

Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 35 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.

Ribbe

Alt om ribbe til jul!

🎄 Få inspirasjonen til årets middager med ribbe 🤶🏻🎅🏻

Juleribbe

Slik tiner du ribba på rett måte

Hvordan tine ribbe riktig? Her får du svaret!

Pinnekjottpizza
Rating of this product is 5 out of 5.

Pinnekjøttpizza med juletopping

Hvor deilig er det ikke med pizza i romjulen? Her har du en variant der du kan bruke restene av pinnekjøttet til topping sammen med friskt granateple. Denne retten kan ta opp til 1 time å lage dersom…