20 minutter
Lett
4 personer
Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Kok eggene i 8- 10 minutter. Hakk 5 av de 6 opp i biter og bland det med rømme, majones, hakket vårløk og smak til med salt og pepper. Dette kan du fint gjøre før turen også.
2
Skjær passende skiver av brødet, smør på eggesalaten topp det raust med familiens spekeskinke, eggebåter og et persilledryss.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Familiens Spekeskinke 80g
Du trenger | ||
---|---|---|
Spekeskinke | 1 pk | |
Landbrød | 4 skiver | |
PRIOR egg | 6 stk | |
Vårløk | 2 stk | |
Majones | 1 dl | |
Rømme | 1 dl | |
Persille | ||
Salt & Pepper |
Gluten |
Egg |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Pølse på termos
Ikke gjør denne vanlige feilen når du skal lage pølse på termos! Dette er trikset du må kunne som sikrer at pølsa ikke sprekker i termosen!