Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Bruk en ostehøvel eller mandolin og skjær agurk i tynne skiver. Rør sammen eddik, sukker, salt, pepper og hakket timian. Rør til sukkeret er oppløst og hell over agurken. La stå i ca. 5 minutter.
2 Rist skiven og topp
Rist rugbrødskiven, legg på salat og topp med leverpostei i skiver.
3 Servér
Hell over HP-saus og topp med lettsyltet agurk og spirer.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde leverpostei | 1 pk | |
Rugbrød | 2 stk | |
HP-saus | 2 ss | |
Spirer | 2 ss | |
Lettsyltet agurg | ||
Agurk | 0,5 stk | |
Eplecidereddik | 4 ss | |
Hvitt sukker | 1 ts | |
Salt | 1 klype | |
Hele pepperkorn | 5 stk | |
Timian |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Langtidsstekt ribbe
Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.
Ertestuing / Ertepuré
Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.