Go to main content
Rugbrød med grov leverpostei, lettsyltet agurk og spirer

Gildes grove postei er laget av de aller beste norske råvarer - varm den lett i ovnen før du serverer med et godt utvalg av tilbehør. I Danmark er man vant med å varme posteien lett opp for å få alle smakene bedre frem, prøv dette med perfekt tilpasset tilbehør.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Ristet rugbroed med leverpostei 1920
20 minutter
Lett
1 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Bruk en ostehøvel eller mandolin og skjær agurk i tynne skiver. Rør sammen eddik, sukker, salt, pepper og hakket timian. Rør til sukkeret er oppløst og hell over agurken. La stå i ca. 5 minutter.

2 Rist skiven og topp

Rist rugbrødskiven, legg på salat og topp med leverpostei i skiver.

3 Servér

Hell over HP-saus og topp med lettsyltet agurk og spirer.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Gilde leverpostei 1 pk
Rugbrød 2 stk
HP-saus 2 ss
Spirer 2 ss
Lettsyltet agurg
Agurk 0,5 stk
Eplecidereddik 4 ss
Hvitt sukker 1 ts
Salt 1 klype
Hele pepperkorn 5 stk
Timian

Gluten

Se flere oppskrifter

Birger tilbereder viser hvordan man far spro svor no030893

Birger Frimo garanterer deg sprø svor til julemiddagen!

Trines matblogg med Gilde pinnekjøtt
Rating of this product is 5 out of 5.

Øldampet pinnekjøtt med rotmos

Denne oppskriften er laget i samarbeid med Trines matblogg.

Langtidsstekt ribbe på et fat med tilbehør
Rating of this product is 4.74 out of 5.

Langtidsstekt ribbe

Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Ertestuing / ertepuré tilberedt med poteter, lutefisk og Gilde bacon

Ertestuing / Ertepuré

Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.