Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Del rundstykkene på midten. Smør majones på bunnen.
2 Kutt rødkål og rødløk
Skjær rødkål og rødløk supertynt. Bland det sammen og ha det i brødet.
3 Topp med Grilla skinke
Topp med Grilla skinke fra Gilde og litt frisk persille.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde flammegrilla skinke | 4 - 6 skiver | |
Rundstykker | 2 stk | |
Rødkål | 50 g | |
Rødløk | 0,25 g | |
Majones | 2 ss | |
Persille |
Gluten |
Egg |
Se flere oppskrifter
Sandwich med grilla BBQ-filet cheddar og sennep
Hvis du liker grillmat kommer du til å elske flammegrilla BBQ-filet! Et lunsjtips for de som er ekte grillentusiaster!
Focaccia med flammegrilla skinke, tomat og mozzarella
Hvis du liker grillmat kommer du til å elske flammegrilla skinke! Lunsjtips for champions!
Baguette med BBQ-filet og paprika
Hvis du liker grillmat kommer du til å elske flammegrilla BBQ filet!