Go to main content
Saftig italiensk ytrefilet med pasta, cherrytomater og pesto

Norsk saftig ytrefilet med italienske smaker!

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Svin ytrefilet med pasta og cherrytomater
20 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Legg så inn ytrefileten.

2 Ha i tomater

Ha i cherrytomater i formen sammen med kjøttet. Sett skålen midt i ovnen og stek i 12 min.

Kok pasta samtidig som kjøttet står i ovnen.

Ta ut skålen og la kjøttet hvile i ca. 5 min.

3 Kok pasta

Kok pasta etter anvisning og bland i ønsket mengde pesto.

4 Topp med parmesan

Dryss parmesan over og server.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trengerY
Gilde ytrefilet av svin 600 - 800 g
Cherrytomater 1 pkp
Pesto 1 glass
Parmesan (revet) 2 klyper
Pasta, tørr
Basilikum 1 stk

Melkeprotein inkl laktose
Gluten

Flere oppskrifter

Middagstips-Pasta-bolognese

Middag med kjøttdeig

Trenger du inspirasjon til middager med kjøttdeig? Her finner du mange gode oppskrifter, enten det er til hverdags eller til lørdagskosen.

Helgrillet indrefilet

Helgrillet indrefilet av storfe

Helgrillet indrefilet er sommer på sitt beste! Å grille en hel indrefilet er heller ikke så vanskelig som du kanskje tror. Beregn 150-200 gram kjøtt per person.

Gilde grillpølse med spansk tilbehør

Grillpølse med spansk tilbehør

Prøv denne enkle pølseretten med spansk tilbehør til kampen.

Gilde grillpolse med tyrkisk tilbehor

Grillpølse med tyrkisk tilbehør

Prøv denne enkle pølseretten med tyrkisk tilbehør. Rask og god mat, når du heller vi følge med på kampen.

Gilde grillpølse med fransk tilbehør

Grillpølse med fransk tilbehør

Prøv denne enkle pølseretten med ungarsk tilbehør til kampen. Rask og god mat, når du heller vi følge med på kampen.