Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Kutt pølser i terninger. Hakk løk, hvitløk og chili i små biter og fres alt i en høy panne med olje til løken er blank og pølsene fått farge.
2 Hell over tomater og bland krydder
Hell over hakket tomat og rør inn spisskummin, salt og pepper. La pannen putre i ca. 20 minutter. Rør inn hakket persille.
3 La eggene sette seg og servér
Kakk eggene i tomatgryta og sett på lokk. La formen stå i ca.10 minutter på svak varme, til eggehvitene er stivnet. Server gjerne med en frisk salat av kuttet rødløk og agurk.
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 1 pk | |
PRIOR egg | 4 stk | |
Hakket tomat (hermetisert) | 2 bokser | |
Gul løk | 1 stk | |
Hvitløksfedd | 2 stk | |
Rød Chili | 0,5 stk | |
Spisskummen | 2 ts | |
Persille | 2 never | |
Salt | 1 ts | |
Pepper | 0,5 ts | |
Agurk | 1 stk | |
Rødløk | 0,5 stk |
Egg |
Se flere oppskrifter
Pytt i panne med pølsebiter
Pytt i panne med pølserbiter er en real klassiker! Denne varianten er litt sunnere.
Grillpølsespyd
Grillpølsespyd er enkelt, godt og det er bare fantasien som setter en stopper for hvilke kombinasjoner man kan lage det av. Her er et forslag fra den norske bonden!
Quesedilla med pølse
Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?
Pasta med pølse
Pasta med pølse er en barnevennlig og rask middag! Denne lages med en enkel og god tomatsaus.