Go to main content
Shakshuka med pølsebiter og egg

Shakshuka er en spennende jødisk rett som egner seg både til frokost, lunsj og middag!

The current vote is 5 stars out of 5.
(2)
Shakshuka tomatpolsegryte med speilegg
40 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Kutt pølser i terninger. Hakk løk, hvitløk og chili i små biter og fres alt i en høy panne med olje til løken er blank og pølsene fått farge.

2 Hell over tomater og bland krydder

Hell over hakket tomat og rør inn spisskummin, salt og pepper. La pannen putre i ca. 20 minutter. Rør inn hakket persille.

3 La eggene sette seg og servér

Kakk eggene i tomatgryta og sett på lokk. La formen stå i ca.10 minutter på svak varme, til eggehvitene er stivnet. Server gjerne med en frisk salat av kuttet rødløk og agurk.

Du trenger
Grillpølser 1 pk
PRIOR egg 4 stk
Hakket tomat (hermetisert) 2 bokser
Gul løk 1 stk
Hvitløksfedd 2 stk
Rød Chili 0,5 stk
Spisskummen 2 ts
Persille 2 never
Salt 1 ts
Pepper 0,5 ts
Agurk 1 stk
Rødløk 0,5 stk

Egg

Se flere oppskrifter

Pytt-i-panne-med-pølser
Rating of this product is 5 out of 5.

Pytt i panne med pølsebiter

Pytt i panne med pølserbiter er en real klassiker! Denne varianten er litt sunnere.

Grillpolsespyd
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillpølsespyd

Grillpølsespyd er enkelt, godt og det er bare fantasien som setter en stopper for hvilke kombinasjoner man kan lage det av. Her er et forslag fra den norske bonden!

Quesedilla med grillpolse
Rating of this product is 5 out of 5.

Quesedilla med pølse

Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?

Pasta med polse
Rating of this product is 5 out of 5.

Pasta med pølse

Pasta med pølse er en barnevennlig og rask middag! Denne lages med en enkel og god tomatsaus.

Polsepizza no025336 jpg
Rating of this product is 5 out of 5.

Pølsepizza

Denne retten lages på 30 minutter med ferdig deig