Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Forvarm ovnen til 70 grader. Bruk varmluftsfunksjonen. Legg et rent kjøkkenhåndkle utover langpannen.
2 Sett spekeskinken i ovnen
Del hver skinkeskive i to like store biter og legg på kjøkkenhåndkle. Sett langpannen med skinke i stekeovnen og la stå inntil skinken er tørr og hard som kjeks – litt avhengig av ovnen din tar det om lag halvannen time.
3 Dandér på et fat
Legg skinkebitene på et serveringsfat. Ha en knapp teskje med rømme på hver skinkebit. Legg på litt rogn, dryss over litt finhakket gressløk og server.
Se flere oppskrifter

Smörgåstårta
Smörgåstårta er en tradisjonell svensk delikatesse! Perfekt til midsommarfesten eller hvis du feirer Sveriges nasjonaldag.

Quiche lorraine
Quiche Lorraine er en populær pai de fleste liker. Den er derfor perfekt å ta med i selskap eller til en lunsj! I paien kan du velge om du vil ha skinke eller bacon.

Birria taco
Birria taco er skikkelig god comfort food! Det tar litt tid å lage, men er en rett du kan imponere gjestene med. Lages med høyrygg eller biffkjøtt.

Tortellini med pinnekjøtt og parmesan
Denne oppskriften er laget av "Sultne gutter" med Gildes "Vårt fineste pinnekjøtt". Retten er perfekt å lage om du har pinnekjøtt rester i romjulen!
