Go to main content
Skinketoast med rogn

Det kan høres rart ut, men kombinasjonen av spekeskinke og rogn er nydelig! Ved å tørke skinken i ovnen, blir den som en hard kjeks, så det gir retten en spennende, sprø konsistens.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Gilde birkebeinerskinke med lakserogn no018519 jpg
105 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Forvarm ovnen til 70 grader. Bruk varmluftsfunksjonen. Legg et rent kjøkkenhåndkle utover langpannen.

2 Sett spekeskinken i ovnen

Del hver skinkeskive i to like store biter og legg på kjøkkenhåndkle. Sett langpannen med skinke i stekeovnen og la stå inntil skinken er tørr og hard som kjeks – litt avhengig av ovnen din tar det om lag halvannen time.

3 Dandér på et fat

Legg skinkebitene på et serveringsfat. Ha en knapp teskje med rømme på hver skinkebit. Legg på litt rogn, dryss over litt finhakket gressløk og server.

Qpvqjtane2

Birkebeiner Spekeskinke 100g

NYT
J7r72lspmx

Birkebeiner Fenalår 100g

NYT

Du trenger
Spekeskinke 1 pk
Rømme 1 dl
Rogn
Hakket gressløk

Melkeprotein inkl laktose

Se flere oppskrifter

Smørgårdstårta

Smörgåstårta

Smörgåstårta er en tradisjonell svensk delikatesse! Perfekt til midsommarfesten eller hvis du feirer Sveriges nasjonaldag.

Quiche lorraine på en tallerken med salat til

Quiche lorraine

Quiche Lorraine er en populær pai de fleste liker. Den er derfor perfekt å ta med i selskap eller til en lunsj! I paien kan du velge om du vil ha skinke eller bacon.

Tre birria tacos på et fat hvor den ene dyppes i saus
Rating of this product is 2 out of 5.

Birria taco

Birria taco er skikkelig god comfort food! Det tar litt tid å lage, men er en rett du kan imponere gjestene med. Lages med høyrygg eller biffkjøtt.

Tortellini fylt med pinnekjott

Tortellini med pinnekjøtt og parmesan

Denne oppskriften er laget av "Sultne gutter" med Gildes "Vårt fineste pinnekjøtt". Retten er perfekt å lage om du har pinnekjøtt rester i romjulen!

Birger tilbereder viser hvordan man far spro svor no030893

Birger Frimo garanterer deg sprø svor til julemiddagen!