Fremgangsmåte
1 Ingredienser
- 400 g karbonadedeig.
- 1 ts salt
- 1⁄2 ts pepper
- 1⁄2 ss potetmel
- 1⁄2 dl vann
2 Bland ingrediensene inn i deigen
Elt karbonadedeig lett med salt, pepper og potetmel. Rør inn vann.
3 Form karbonadene
Form karbonadene til 8 store flate kaker (per 500 g karbonadedeig). Lag rutemønster på overflaten med en sløv kniv.
4 Brun karbonadene
Karbonadene brunes i margarin på begge sider ved forholdsvis sterk varme. Etterstek ved svak varme i 2-3 minutter.
5 Klare til servering
Da er karbonadene klare til servering. Gå til vår oppskriftsside og få tips til ulike retter du kan lage med karbonader.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Lær mer
Hvordan steke bacon i panne
Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.
Marinade til marmorert svinekjøtt
Marinaden gir saftighet og fremmer smak på en fin måte, med runde og brede aromaer. Soyaen gir også en fin farge.
Marinade til magert svinekjøtt
Smaksstoffene fra krydderet er fettoppløselig noe som gjør biffen smakfull og aromatisk.
Marinade til entrecôte
Denne marinaden er perfekt til entrecôte og annet marmorert storfekjøtt. Smaksstoffene fra krydderet er fettoppløselig noe som gjør biffen smakfull og aromatisk. Perfekt på grillen i sommer.
Marinade til biff
En god marinade til biff på grillen løfter smaken til nye høyder. Denne oppskriften er enkel og rask, og passer best til magert kjøtt av storfe. Denne marinaden gjør biffen frisk og saftig.