15 minutter
Lett
2-3 personer
Fremgangsmåte
1 Slik lager du kebabsaus
Finhakk hvitløksfedd.
Bland sammen rømme, majones og resten av ingrediensene.
La sausen hvile i noen minutter før servering.
TIPS!
TIPS! Dersom du ønsker en litt mer sterk kebabsaus kan du tilsette 0,5 - 1 stk kuttet habanero i sausen. Smak til hvor sterk du ønsker sausen.
2 Slik varmer du opp kebabkjøtt
Kebabkjøttet skives, stekes i stekepanne i ca 2-3 minutter til kjøttet har fått en gylden farge.
3 Servering
Server stekt kebabkjøtt i pitabrød sammen med grønnsaker.
Topp med kebabsaus.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Kebabkjøtt 390g Enh
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde Kebabkjøtt | 1 boks | |
Kebabsaus | ||
Rømme | 4 ss | |
Majones | 4 ss | |
Sriracha-saus | 1 ts | |
Spisskummen | 1/2 ts | |
Hvitløksfedd | 1 stk | |
Oregano | 1/4 ts | |
Salt | 1/4 ts | |
Pepper | 0,5 ts | |
Grønnsaker | ||
Salat | ||
Tomat | ||
Agurk | ||
Gul løk | ||
Mais |
Melkeprotein inkl laktose |
Egg |