Go to main content
Kebab i pita med hjemmelaget kebabsaus

Så enkelt kan du lage hjemmelaget kebab med ditt favorittilbehør og en smakfull kebabsaus. Denne oppskriften er perfekt til en rask og digg middag.

The current vote is 4 stars out of 5.
(20)
Slik lager du kebab i pitabrød
15 minutter
Lett
2-3 personer

Fremgangsmåte

1 Slik lager du kebabsaus

Finhakk hvitløksfedd.

Bland sammen rømme, majones og resten av ingrediensene.

La sausen hvile i noen minutter før servering.

TIPS!

TIPS! Dersom du ønsker en litt mer sterk kebabsaus kan du tilsette 0,5 - 1 stk kuttet habanero i sausen. Smak til hvor sterk du ønsker sausen.

2 Slik varmer du opp kebabkjøtt

Kebabkjøttet skives, stekes i stekepanne i ca 2-3 minutter til kjøttet har fått en gylden farge.

3 Servering

Server stekt kebabkjøtt i pitabrød sammen med grønnsaker.

Topp med kebabsaus.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Hjs4v6gycg

Kebabkjøtt 390g Enh

NYT

Du trenger
Gilde Kebabkjøtt 1 boks
Kebabsaus
Rømme 4 ss
Majones 4 ss
Sriracha-saus 1 ts
Spisskummen 1/2 ts
Hvitløksfedd 1 stk
Oregano 1/4 ts
Salt 1/4 ts
Pepper 0,5 ts
Grønnsaker
Salat
Tomat
Agurk
Gul løk
Mais

Melkeprotein inkl laktose
Egg