Go to main content
Hvordan lage pulled pork?

Pulled pork eller revet svinekjøtt om du vil, er langtidsstekt svinekjøtt og serveres på mange restauranter. I denne guiden viser vi det hvordan du lager din helt egen hjemmelagde pulled pork. beregn 2,5 time per kilo.

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Pulled pork
135 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

10 2014 pulledpork1 done

Romtemperer svinenakken (eller annet kjøttstykke som for eksempel svinebog). Legg svinenakken i en ildfast form og krydre med ønsket krydder og urter.

2 Sett i ovnen

10 2014 pulledpork2 done

Sett formen i oven (eller indirekte varme på grill). Beregn steketid til 2,5 time per kilo kjøtt, på 150 grader. Kjernetemperaturen skal være ca. 86 grader. Om du bruker steketermometer plasseres dette i den tykkeste delen av kjøttstykket.

3 La kjøttet hvile

10 2014 pulledpork3 done

Ta kjøttet ut av oven og la hvile i 10-15 min.

4 Dra kjøttet fra hverandre

10 2014 pulledpork4 done

Dra kjøttet i fra hverandre med to gafler. Bland inn kjøttsjyen som legger seg i bunnen av formen. Server med ønsket tilbehør. BBQ saus egner seg spesielt godt til pulled pork.

Lær mer

Gilde Entrecote med havsalt og grovkvernet pepper no016511
Rating of this product is 5 out of 5.

Hvordan grille saftig biff?

Om resultatet blir godt når du griller biff kan virke litt tilfeldig. Med denne guiden hjelper vi deg å sikre at biffen blir saftig og god og forklarer deg hvordan du griller den perfekte biffen…