Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader og sett inn posteien. Du kan bruke boksen den kommer i. Den skal kun bli litt lun, så 5 minutter er nok i en varm ovn.
2 Kutt opp grønnsakene og la de trekke
Del opp agurken i tynne skiver og løken i tynne båter eller ringer. Ha dem i en bolle og ha over eplesidereddik, kapers og litt lake, salt og pepper. La det trekke i 5 minutter.
3 Dandér og nyt et deilig dansk smørbrød
Smør rugbrødet med smør eller litt majones, og ha over tykke skiver Dansk grov postei. Topp med syrlig agurk og løk, kapers og friske urter.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Ovnsbakt Leverpostei Original 190g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde grov dansk leverpostei | 190 g (1 pk) | |
Rugbrød | 4 skiver | |
Agurk | 1/3 stk | |
Små rødløk | 1 stk | |
Eplecidereddik | 1 ss | |
Kapers | 1 ss (laken i glasset) | |
Kapers | 1 ss | |
Bønnespirer | 1 til servering |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Lun leverpostei med bacon
Gildes grove Postei er laget av de aller beste norske råvarer - varm den lett i ovnen før du serverer med et godt utvalg av tilbehør. I Danmark er man vant med å varme posteien lett opp for å få alle…
Knekkebrød Go'& magrere leverpostei
Denne retten er perfekt til frokost, lunsj og kvelds! Et magrere alternativ.
Ovnsbakt leverpostei og bacon på rugbrød
Her kan man være kreativ. Fyll en skål med syltede grønnsaker og annet godt og topp med litt friske urter.
Blings med ovnsbakt leverpostei, grillet squash, sopp og rødbeter
Denne retten er perfekt til frokost, lunsj og kvelds!