Go to main content
Smørbrød med leverpostei, sopp og fennikel

Smørbrød med Gilde leverpostei med pepper og sopp. Dette smørbrødet er utrolig godt. Enkel å lage og et godt tips til deg som skal lage en ekstra god lunsj!

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Leverpostei med sopp og pepper
15 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Skjær fennikel i tynne skiver med en mandolin eller ostehøvel. Legg skivene i kaldt vann og sett i kjøleskapet i 10 minutter. Da blir de ekstra sprø!

2 Stek sopp og landbrød i smør

Stek soppen i litt smør. Ha over salt og pepper. Skjær brødet i tykke skiver. Du kan eventuelt riste eller smørsteke skivene for et deilig og sprøtt resultat.

3 Servér

Del posteien i skiver og legg den på brødskivene. Topp med nystekt sopp, fennikel og frisk kjørvel!

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Kacl8tylel

Ovnsbakt Leverpostei Original 190g

NYT

Du trenger
Gilde leverpostei 190 g (1 pk)
Landbrød 4 skiver
Fennikel 1 stk
Aromasopp 100 g
Kjørvel
Pepper

Gluten

Se flere oppskrifter

Smorbrod med dansk grov leverpostei

Dansk smørbrød med ovnsbakt postei

Smørbrød med lun ovnsbak postei, syltede grønnsaker og bønnespirer. Dette danske smørbrødet er farlig godt. Supert og enkelt lunsj tips for deg som skal imponere litt ekstra!

Gilde julepostei

Lun leverpostei med bacon

Gildes grove Postei er laget av de aller beste norske råvarer - varm den lett i ovnen før du serverer med et godt utvalg av tilbehør. I Danmark er man vant med å varme posteien lett opp for å få alle…

Onsbakt leverpostei med bacon og rugbrod

Ovnsbakt leverpostei og bacon på rugbrød

Her kan man være kreativ. Fyll en skål med syltede grønnsaker og annet godt og topp med litt friske urter.

Go og mager Leverpostei 16 9 no024607
Rating of this product is 5 out of 5.

Blings med ovnsbakt leverpostei, grillet squash, sopp og rødbeter

Denne retten er perfekt til frokost, lunsj og kvelds!

Ristet rugbroed med leverpostei 1920

Rugbrød med grov leverpostei, lettsyltet agurk og spirer

Gildes grove postei er laget av de aller beste norske råvarer - varm den lett i ovnen før du serverer med et godt utvalg av tilbehør. I Danmark er man vant med å varme posteien lett opp for å få alle…