Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Skjær fennikel i tynne skiver med en mandolin eller ostehøvel. Legg skivene i kaldt vann og sett i kjøleskapet i 10 minutter. Da blir de ekstra sprø!
2 Stek sopp og landbrød i smør
Stek soppen i litt smør. Ha over salt og pepper. Skjær brødet i tykke skiver. Du kan eventuelt riste eller smørsteke skivene for et deilig og sprøtt resultat.
3 Servér
Del posteien i skiver og legg den på brødskivene. Topp med nystekt sopp, fennikel og frisk kjørvel!
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Ovnsbakt Leverpostei Original 190g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde leverpostei | 190 g (1 pk) | |
Landbrød | 4 skiver | |
Fennikel | 1 stk | |
Aromasopp | 100 g | |
Kjørvel | ||
Pepper |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Dansk smørbrød med ovnsbakt postei
Smørbrød med lun ovnsbak postei, syltede grønnsaker og bønnespirer. Dette danske smørbrødet er farlig godt. Supert og enkelt lunsj tips for deg som skal imponere litt ekstra!
Lun leverpostei med bacon
Gildes grove Postei er laget av de aller beste norske råvarer - varm den lett i ovnen før du serverer med et godt utvalg av tilbehør. I Danmark er man vant med å varme posteien lett opp for å få alle…
Ovnsbakt leverpostei og bacon på rugbrød
Her kan man være kreativ. Fyll en skål med syltede grønnsaker og annet godt og topp med litt friske urter.
Blings med ovnsbakt leverpostei, grillet squash, sopp og rødbeter
Denne retten er perfekt til frokost, lunsj og kvelds!
Rugbrød med grov leverpostei, lettsyltet agurk og spirer
Gildes grove postei er laget av de aller beste norske råvarer - varm den lett i ovnen før du serverer med et godt utvalg av tilbehør. I Danmark er man vant med å varme posteien lett opp for å få alle…