Go to main content
Spagetti med italienske kjøttboller og tomatsaus

Vi har laget våre beste kjøttboller noensinne! Grovkverna og krydra til perfeksjon.

The current vote is 5 stars out of 5.
(2)
30 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Begynn med å lage tomatsaus. Finhakk løk, hvitløk og chili, og stek det mykt i olivenolje. Ha i resten av ingrediensene og la sausen småkoke i 20 minutter.

2 Lag spagetti

Kok spagetti som anvist på pakken.

3 Stek kjøttbollene

Stek kjøttbollene i litt nøytral olje, eller legg de i tomatsausen i noen minutter til de er gjennomvarme.

4 Servér

Server spagetti med tomatsaus og kjøttboller med fersk basilikum, revet parmesan og et dryss pepper.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Nyhet
Ygrq462nvh

Slakterens beste kjøttboller italienske smaker

Nyhet
Ytz52rken5

Kjøttboller Sopp og Løk 400g Enh

Du trenger
Gilde kjøttboller 500 g
Spagetti 400 g
Hvitløksfedd 2 stk
Gul løk 1 stk
Rød Chili 0,5 stk
Olivenolje 3 ss
Oregano 1 ts
Hermetiserte tomater 1 boks (400g)
Tomatpurè 2 ss
Rødvinseddik 1 ss
Salt
Hvitt sukker 0,5 ts

Flere oppskrifter med våre beste kjøttboller noensinne!