30 minutter
Lett
4 personer
Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Begynn med å lage tomatsaus. Finhakk løk, hvitløk og chili, og stek det mykt i olivenolje. Ha i resten av ingrediensene og la sausen småkoke i 20 minutter.
2 Lag spagetti
Kok spagetti som anvist på pakken.
3 Stek kjøttbollene
Stek kjøttbollene i litt nøytral olje, eller legg de i tomatsausen i noen minutter til de er gjennomvarme.
4 Servér
Server spagetti med tomatsaus og kjøttboller med fersk basilikum, revet parmesan og et dryss pepper.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde kjøttboller | 500 g | |
Spagetti | 400 g | |
Hvitløksfedd | 2 stk | |
Gul løk | 1 stk | |
Rød Chili | 0,5 stk | |
Olivenolje | 3 ss | |
Oregano | 1 ts | |
Hermetiserte tomater | 1 boks (400g) | |
Tomatpurè | 2 ss | |
Rødvinseddik | 1 ss | |
Salt | ||
Hvitt sukker | 0,5 ts |