Go to main content
Spekeskinke og melon

Spekeskinke og melon er en frisk og smakfull tapasrett som passer godt til 17. mai lunsj og frokost, som på koldtborder. Dette er en super kombinasjon ettersom saltsmaken i norsk spekeskinke passer perfekt til sødmen fra melonen. En enkel, delikat og god rett til nasjonaldagen, som kun tar 10 minutter å lage.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Spekeskinke-med-melon
10 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Tilbered melonen

Om du har kjøpt en hel melon, deler du den i to og fjerner frøene med en skje. Du kan enten velge om du vil servere melonen i skiver med toppingen oppå, eller i båter med spekeskinke og ost surret rundt.

2 Server

Dander melonen på tallerken med spekeskinke, biter av mozzarella og frisk basilikum. Server så denne enkle og gode spekemat retten.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Uxde23gdpk

Familiens Spekeskinke 80g

NYT

Dette trenger du
Gilde familiens spekeskinke 1 - 2 pk (80 g - 160g)
Vannmelon 1 stk
Honningmelon 1 stk
Mozzarella 1 - 2 stk (baller)
Basilikum 1 neve
Olivenolje 3 ss
Focaccia 1 stk

Melkeprotein inkl laktose
Gluten

Se flere oppskrifter

Wienerpolse i gryte 17 mai
Rating of this product is 4.9 out of 5.

Slik koker du wienerpølser

Hvordan koke pølser? Wienerpølser er en enkel, rask og god middag. Men en vanlig feil mange gjør er å koke pølser. Wienerpølser skal ikke kokes, de skal trekkes. Når pølser koker sprekker de, og…