Go to main content
Spekeskinketoast med rogn

Det kan høres rart ut, men kombinasjonen av spekeskinke og rogn er nydelig! Ved å tørke skinken i ovnen, blir den som en hard kjeks, så det gir retten en spennende, sprø konsistens. (Husk at retten ikke er ment som fulkommen middag)

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Gilde birkebeinerskinke med lakserogn no018519
110 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Forvarm ovnen til 70 grader. Bruk varmluftsfunksjonen. Legg et rent kjøkkenhåndkle utover langpannen.

2 Legg skinken i ovnen

Del hver skinkeskive i to like store biter og legg på kjøkkenhåndklet. Sett langpannen med skinke i stekeovnen og la stå inntil skinken er tørr og hard som kjeks – litt avhengig av ovnen din tar det om lag halvannen time.

3 dandér og servér

Legg skinkebitene på et serveringsfat. Ha en knapp teskje med rømme på hver skinkebit. Legg på litt rogn, dryss over litt finhakket gressløk og server.

Vel bekomme, fra den norske bonden 🇳🇴

Du trenger
Spekeskinke 4 skiver
Rømme 1 dl
Finhakket gressløk
Rogn 1 boks

Melkeprotein inkl laktose

Se flere oppskrifter

17 mai sandwich med roastbiff og pepperrotkrem
Rating of this product is 3.67 out of 5.

17 mai sandwich med roastbiff og pepperrotkrem

Smørbrød med roastbiff og pepperrotkrem passer perfekt til koldtbord, når du skal ha gjester eller om du er fysen på noe godt. I vår oppskrift serverer vi roastbiff smørbrødet med hjemmelaget…

Pasta med pesto og spekeskinke
Rating of this product is 5 out of 5.

17. mai pasta med spekeskinke

Om det er lite tid til å lage middag mellom barnetog og borgertog på 17. mai er dette løsningen! Denne oppskriften på kremet pasta med spekeskinke, pesto, ruccula og parmesan passer perfekt som 17.…

Spekeskinke-med-melon

Spekeskinke og melon

Spekeskinke og melon er en frisk og smakfull tapasrett som passer godt til 17. mai lunsj og frokost, som på koldtborder. Dette er en super kombinasjon ettersom saltsmaken i norsk spekeskinke passer…

Crostini med salami siliana
Rating of this product is 5 out of 5.

Crostini med salami, manchego og tapenade

Crostini er en italiensk forrett som består av små skiver med ristet brød, og passer perfekt til 17 mai koldtbordet. Her gir vi deg oppskriften på sprø crostini med italiensk salami, manchego og…

Tapas-til-17.-mai
Rating of this product is 5 out of 5.

Spansk 17. mai tapas

Tapasplanke er alltid en hit! Spekemat fra Gilde paret med smaker fra Spania tar oss på en reise til solfylte steder – akkurat det vi trenger i disse dager! Perfekt til sommerfesten eller 17. mai og…