Taco er en klassisk fredagsmiddag, og er enkel å gjøre om til lavkarbo ved å bytte ut lefsene med hjertesalat. Lag din egen Pico de Gallo for ekstra god smak.
Fremgangsmåte
1
Stek kjøttdeigen og ha i krydder
Varm en panne med litt olje. Stek kjøttdeigen på middels temperatur og ha i tacokrydder og litt vann.
2
Lag Pico de Gallo
Finhakk tomater, rødløk, hvitløk og chili. Bland det sammen i en skål og smak til med finhakket koriander, limesaft, salt og pepper.
3
Dander salatbladet
Bland sammen rømme, limeskall og limesaft i en bolle. Skjær agurken i strimler. Ta vekk roten fra salaten og del den opp i «skåler». Fyll skålene med Gilde kjøttdeig, og topp med Pico de Gallo salsa, dressing, agurk og frisk koriander. En litt sunnere, lavkarbo taco er nå klar til å nytes!
Vel bekomme, fra den norske bonden.