Serveres med syltet rødløk, mangosalsa og guacamole.
Fremgangsmåte
1
Lag syltet rødløk
Kok opp vann, sukker, eddik og salt.
Skjær rødløken i skiver, og ha den i det kokende vannet.
Sett til side til avkjøling.
2
Lag mangosalsa
Kutt mango i små biter, finhakk chili, og bland det sammen med resten av ingrediensene.
3
Lag guacamole
Mos avokado grovt med en gaffel, skjær tomaten i små biter, og finhakk hvitløk og chili.
Bland det hele sammen med lime og koriander.
4
Stek kjøttbollene
Varm kjøttbollene i en panne i litt nøytral olje.
5
Fyll tortilla med tilbehør
Fyll tortillalefsene med salatblader, kjøttboller, guacamole, mangosalsa og rødløk, og server med limebåter.
Flere oppskrifter med våre beste kjøttboller noensinne!
Norske kjøttboller med potetstappe, fløtesaus og erter
35m Lett 4 pers.
Taco med kjøttboller og guacamole
40m Lett 4 pers.
Umamigryte med kjøttboller
1t Middels 5-6 pers.
Meksikansk tapas med kjøttboller
40m Middels 5-6 pers.
Klassisk pasta med italienske kjøttboller
40m Lett 3 pers.
Wrap med kjøttboller, sopp og karamelisert løk
50m Vanskelig 10 pers.
Gryte med italienske kjøttboller og parmesan
1t Vanskelig 10 pers.
Meksikansk sandwich med kjøttboller
35m Vanskelig 10 pers.