40 minutter
Lett
4 personer
Fremgangsmåte
1 Lag syltet rødløk
Kok opp vann, sukker, eddik og salt.
Skjær rødløken i skiver, og ha den i det kokende vannet.
Sett til side til avkjøling.
2 Lag mangosalsa
Kutt mango i små biter, finhakk chili, og bland det sammen med resten av ingrediensene.
3 Lag guacamole
Mos avokado grovt med en gaffel, skjær tomaten i små biter, og finhakk hvitløk og chili.
Bland det hele sammen med lime og koriander.
4 Stek kjøttbollene
Varm kjøttbollene i en panne i litt nøytral olje.
5 Fyll tortilla med tilbehør
Fyll tortillalefsene med salatblader, kjøttboller, guacamole, mangosalsa og rødløk, og server med limebåter.
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde kjøttboller | 400 g | |
Tortillalefser | 2 stk | |
Crispisalat | 1 stk | |
Lime | 1 stk | |
Syltet rødløk | ||
Vann | 2 dl | |
Hvitt sukker | 1 dl | |
Eddik | 0,5 dl | |
Salt | 1 dl | |
Mangosalsa | ||
Mango | 1 stk | |
Rød Chili | 0,5 stk | |
Limesaft | 1 ss | |
Honning | 1 ss | |
Koriander | 2 ss | |
Guacamole | ||
Avokado | 2 stk | |
Tomat | 1 stk | |
Hvitløksfedd | 1 stk | |
Rød Chili | 0,5 stk | |
Limesaft | 1 ss | |
Koriander | 2 ss |
Gluten |