Go to main content
Taco med kjøttboller og mangosalsa

Serveres med syltet rødløk, mangosalsa og guacamole.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Slakterens beste meksikanske kjottboller i taco lompe no036094
40 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Lag syltet rødløk

Kok opp vann, sukker, eddik og salt.

Skjær rødløken i skiver, og ha den i det kokende vannet.

Sett til side til avkjøling.

2 Lag mangosalsa

Kutt mango i små biter, finhakk chili, og bland det sammen med resten av ingrediensene.

3 Lag guacamole

Mos avokado grovt med en gaffel, skjær tomaten i små biter, og finhakk hvitløk og chili.

Bland det hele sammen med lime og koriander.

4 Stek kjøttbollene

Varm kjøttbollene i en panne i litt nøytral olje.

5 Fyll tortilla med tilbehør

Fyll tortillalefsene med salatblader, kjøttboller, guacamole, mangosalsa og rødløk, og server med limebåter.

Nyhet
Ygrq462nvh

Slakterens beste kjøttboller italienske smaker

Nyhet
Ytz52rken5

Kjøttboller Sopp og Løk 400g Enh

Du trenger
Gilde kjøttboller 400 g
Tortillalefser 2 stk
Crispisalat 1 stk
Lime 1 stk
Syltet rødløk
Vann 2 dl
Hvitt sukker 1 dl
Eddik 0,5 dl
Salt 1 dl
Mangosalsa
Mango 1 stk
Rød Chili 0,5 stk
Limesaft 1 ss
Honning 1 ss
Koriander 2 ss
Guacamole
Avokado 2 stk
Tomat 1 stk
Hvitløksfedd 1 stk
Rød Chili 0,5 stk
Limesaft 1 ss
Koriander 2 ss

Gluten

Flere oppskrifter med våre beste kjøttboller noensinne!