Taco med maiskrem er et perfekt middagstips til helgen. Bruk 100% norsk kjøttdeig fra Gilde når du skal lage denne retten.
Fremgangsmåte
1
Stek kjøttdeig og lag syltet rødløk
Varm litt olje i en panne, og stek deigen sammen med tacokrydder. Skjær rødløken i tynne skiver. Ha det i en bolle og ha over eddik og sukker. Bland forsiktig sammen så sukkeret smelter. Dette er en rask måte å sylte rødløk på!
2
Lag maiskrem
Varm opp crème fraîche i en kasserolle. Ha i ost og rør til den smelter. Tilsett mais og 1 fedd grovhakket hvitløk. Kjør alt glatt med stavmikser og smak til med salt og pepper. La det avkjøles litt og pynt med finhakket grønn chili på toppen.
3
Servér
Server tacoen på tortillalefser sammen med maiskrem, syrlig løk, salat og strimlet kål. Smaker også godt med litt frisk koriander!
God helg og vel bekomme, fra den norske bonden.