Fremgangsmåte
1 Begynn med tomatsausen og kok opp ris
Sett på risen til oppkok og følg fremgangsmåte på pakningen med ferdig tikka masala-saus. La det koke opp og senk varmen. Ha i kjøttkakene og la de småkoke i 10 min i sausen.
2 Lag hjemmelaget raita
Ha gresk yoghurt i en bolle. Del agurken på langs og ta vekk kjernene med en skje. Finhakk agurken i små terninger. Finhakk koriander. Ha det i yoghurten sammen med spisskummenfrø. Bland godt sammen og smak til med salt.
3 Nanbrød
Hvis du har kjøpt ferdige nanbrød følger du instruksene på pakningen.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Kjøttkaker 800g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde kjøttkaker | 1 pk (800 g) | |
Tikka masala | pose (se framgangsmåte på posen eller boksen) | |
Ris | 4 dl | |
Koriander | 1 stk | |
Raita | ||
Gresk yoghurt | 2 dl | |
Agurk | 0,33 stk | |
Koriander | 1 neve | |
Spisskummen | 0,5 ss (frø) | |
Salt & Pepper | ||
Nanbrød | ||
Nanbrød | 4 stk |
Melkeprotein inkl laktose |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Kjøttboller i tomatsaus
Prøv våre deilige italienske kjøttboller med spansk tapas-tilbehør som aioli, ovnsbakte poteter, salat, spekeskinke og manchego.
Jambalaya med kjøttpølse
Jambalaya er en kul amerikansk rett du bare må smake med Gildes kjøttpølser!
Bibimbap med karbonader
Skal du lage en ekte Bibimbapsaus trenger du Gochujang chilipaste fra Korea, den kan fås i asiatiske butikker – men det finnes gode alternativer i vanlig butikk som f.eks Sriracha.