Go to main content
Magisk tilbehør til ribbe

Skap magi rundt julemiddagen med delikat tilbehør til ribba!

The current vote is 5 stars out of 5.
(29)
Tilbehør til juleribbe
10 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Tilbered tilbehøret i panne

Smelt smør i stekepanne og ha i et knust hvitløksfedd og en stjeneanis. Legg i eplebåter, tranebær, rosenkål og svisker.

2 Vend inn alt

Vend alt i det smakfulle smøret og la det surre i et par minutter.

3 Servér

Hell over honning og topp med timian. Server pannen som deilig tilbehør til ribbe – eller annen julemat som medisterkaker eller pølser. Salaten er nydelig til en god biff i juletiden også!

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Epler 2 stk
Svisker 200 g
Smør 100 g
Hvitløksfedd 1 stk
Stjerneanis 1 stk
Flytende honning 2 ss
Timian
Tranebær 250 g
Rosenkål 400 g

Melkeprotein inkl laktose

Bli inspirert av andre juleoppskrifter

Birger tilbereder viser hvordan man far spro svor no030893

Birger Frimo garanterer deg sprø svor til julemiddagen!

Langtidsstekt ribbe på et fat med tilbehør
Rating of this product is 4.74 out of 5.

Langtidsstekt ribbe

Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Ertestuing / ertepuré tilberedt med poteter, lutefisk og Gilde bacon

Ertestuing / Ertepuré

Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.

Ribbe no028061
Rating of this product is 4.63 out of 5.

Hel ribbe på fat med deilig tilbehør

Vi garanterer ribbe med sprø svor og saftig kjøtt.