Fremgangsmåte
1 Tilbered tilbehøret i panne
Smelt smør i stekepanne og ha i et knust hvitløksfedd og en stjeneanis. Legg i eplebåter, tranebær, rosenkål og svisker.
2 Vend inn alt
Vend alt i det smakfulle smøret og la det surre i et par minutter.
3 Servér
Hell over honning og topp med timian. Server pannen som deilig tilbehør til ribbe – eller annen julemat som medisterkaker eller pølser. Salaten er nydelig til en god biff i juletiden også!
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Epler | 2 stk | |
Svisker | 200 g | |
Smør | 100 g | |
Hvitløksfedd | 1 stk | |
Stjerneanis | 1 stk | |
Flytende honning | 2 ss | |
Timian | ||
Tranebær | 250 g | |
Rosenkål | 400 g |
Melkeprotein inkl laktose |
Bli inspirert av andre juleoppskrifter
Langtidsstekt ribbe
Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.
Ertestuing / Ertepuré
Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.