Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Sett stekeovnen på 200 grader, over- og undervarme. Kok risen etter anvisningen på pakken.
Skjær opp grønnsakene som angitt, og rist cashewnøttene i tørr stekepanne.
Krydre kjøttet med salt og pepper og stek det etter anvisningen på emballasjen
(følg gjerne tipset om å brune kjøttet raskt på begge sider før du ettersteker det i stekeovnen).
2 Lag mangosaus
Rens mangoen og kjør fruktkjøttet til en glatt saus med en stavmikser eller lignende.
Tilsett nypresset appelsinjuice og smak til med rød carrypasta til du får ønsket styrke på sausen (lag den gjerne litt sterk). Kjør sausen litt til.
Stek rødløk, paprika og vårløk i litt olje, til løken er blank og myk og paprikaen er mør og fin. Tilsett mangosausen og stekesjyen fra kjøttet, og la det surre et par minutter.
3 Servér
Servér ytrefileten sammen med grønnsaksblandingen og risen.
Drypp litt av sausen over kjøttet og gi det hele et dryss med cashewnøtter, granateple og frisk koriander.
Vel bekomme, fra Trine og den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde lyst kjøtt ytrefilet naturell | 480 g | |
Salt & Pepper | ||
Mangosaus | ||
Mango | 1 stk | |
Appelsin | 1 stk | |
Rød currypaste | 3 - 4 stk | |
Grønnsaker og tilbehør | ||
Rødløk | 1 stk | |
Paprika | 1 stk | |
Gul Paprika | 1 stk | |
Vårløk | 3 stk | |
Ris | 400 g | |
Cashew nøtter | 1 neve | |
Granateple | 1 stk | |
Koriander |
Se flere oppskrifter med lyst kjøtt
Kaaynes Indrefilet sandwich med chimichurri og mozzarella
Prøv "Kaayne lager mat" sin digge sandwich med indrefilet, chimichurri, mozzarella og tomat!