Go to main content
Trines ytrefilet med paprika og spicey mangosaus

Raskt og enkelt middagstips laget av Trine fra den populære "Trines matblogg".

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Ytrefilet med paprika og spicey mangosaus
20 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Sett stekeovnen på 200 grader, over- og undervarme. Kok risen etter anvisningen på pakken.

Skjær opp grønnsakene som angitt, og rist cashewnøttene i tørr stekepanne.

Krydre kjøttet med salt og pepper og stek det etter anvisningen på emballasjen

(følg gjerne tipset om å brune kjøttet raskt på begge sider før du ettersteker det i stekeovnen).

2 Lag mangosaus

Rens mangoen og kjør fruktkjøttet til en glatt saus med en stavmikser eller lignende.

Tilsett nypresset appelsinjuice og smak til med rød carrypasta til du får ønsket styrke på sausen (lag den gjerne litt sterk). Kjør sausen litt til.

Stek rødløk, paprika og vårløk i litt olje, til løken er blank og myk og paprikaen er mør og fin. Tilsett mangosausen og stekesjyen fra kjøttet, og la det surre et par minutter.

3 Servér

Servér ytrefileten sammen med grønnsaksblandingen og risen.

Drypp litt av sausen over kjøttet og gi det hele et dryss med cashewnøtter, granateple og frisk koriander.

Vel bekomme, fra Trine og den norske bonden!

Du trenger
Gilde lyst kjøtt ytrefilet naturell 480 g
Salt & Pepper
Mangosaus
Mango 1 stk
Appelsin 1 stk
Rød currypaste 3 - 4 stk
Grønnsaker og tilbehør
Rødløk 1 stk
Paprika 1 stk
Gul Paprika 1 stk
Vårløk 3 stk
Ris 400 g
Cashew nøtter 1 neve
Granateple 1 stk
Koriander

Se flere oppskrifter med lyst kjøtt

Kaaynes sandwich med chimichurry, mozzarella og tomat

Kaaynes Indrefilet sandwich med chimichurri og mozzarella

Prøv "Kaayne lager mat" sin digge sandwich med indrefilet, chimichurri, mozzarella og tomat!