Fremgangsmåte
1 Rasp agurk og la vannet trekke ut
Rasp én og en halv agurk på et råkostjern. Ha over 1 ts salt. La det trekke i 10 minutter før du presser ut vannet.
2 Finhakk hvitløk
Finhakk hvitløken og bland det sammen med 3 dl yoghurt og den raspede agurken.
3 Smak til med pepper og server
Smak til med litt pepper. VIpps, så har du en klassisk gresk tzatziki. Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Agurk | 1,5 stk | |
Salt | 1 ts | |
Gresk yoghurt | 3 dl | |
Hvitløksfedd | 2 stk | |
Pepper |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Gresk lammeburger med tzatziki
Gresk hamburger av norsk lam med tzatziki! Gled deg til en gresk-norsk opplevelse!
Lammespyd med salat og tzatziki
Man kan benytte seg av ferdig oppskårede stykker av lammekjøtt fra Gilde hvis man ikke ønsker å skjære opp et lammelår.
Karbonader i pitabrød
Karbonader i pitabrød er kanskje ikke det første man tenker på til middag, men vi lover at det er veldig godt og enkelt å lage!
Lammekebab
Lammekebab er perfekt til påskemiddagen! Lag hjemmelaget kebab med norsk lam fra den norske bonden og få en deilig påskeopplevelse. Enten du velger å bruke frossen lammeskav eller kebabkrydrede…